Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Bu topraklar, bu ümmet dün ve yarın

nesi var ümmetin geçmiştekiler bizden bin beterdi ve bu ülkede geçmişte sokaklarda mini etekler gezerdi Allah ve din düşmanları kitapsızlar millete hükmederdi sinemalarında porno filimler gösterilirdi ,Amrikacı komünistler büyük mitingler düzenlerlediler ,sokaklarında hergün 5 ,10 kişi öldürülürdü, bankalar sıkıyönetime rağmen soyulurdu , gemiler vapurlar devlet binaları yakılırdı bugün nisbeten çok çok daha rahatız ve en azından DARBECİ KOMÜNİSTLER değil de HALKIN TEMSİLCİLERİ ülkeye egemenler .. .BUGÜN dünyada bir İSLAM-İ İRAN var biz de yavaşda olsa toplanıyoruz ve Amrika ,israil ve onların yerli işbirlikçileri olan ERGENEKON TERÖR ÖRGÜTÜ hesaba çekiliyor.. YC tarihinde ilk defa 1.mart 2003 teskere çıkarılmayarakl Amrikanın KARİZMASI ÇIZILMIŞTIR, Ş.Pereze hak ettiği TOKAT atılmıştır , bu topraklardan Amrikanın İrana mudehalesi ve TSK nın Amrika tarafından kullanılmasına ENGEL ULUNMUŞTUR.....

nesi var ümmetin değil mi:))

seçimlere gidiyoruz galiba ;)

güzel kardeşim ümmetin nesi olsun? siyasetle uğraşıyorlar.. başka işleri kalmamışta.. kanser gibi.. daha neleri olsun

zalimlere karşı mücadele etmek ümmetin vazifesi değilmi ?? ümmet neyle uğraşsın istyorsun ? namazını kılıyorsa kılar dua ediyorsa eder bu bireyin kendisine ait bir tavırdır..peygamberimiz siyasetle uğraşmamışmı sanoıyorsun?? islam dini de bir siyasettir.. .

Siyaset, koca dünyamızda bir kap su gibidir.. bir kap suyu elinize alıp işte dünya budur demek sadece demogoji olsa gerek..

siyaset, ucuz kahramanlıklar sahnesi... herkesin eline verilir birer seneryo sadece orada yazılı olanları okurlar..

zalime karşı mücadeleyi en iyi efendimiz vermiştir.. Taiften dönerken dilinden dualar dökülerek.. orada siyaset yapmamıştır.. yüreğinden dua etmiştir..

selam sevgi ve dua ile

Alimlerde peygamber varisleridir .. ve din de bir siyasettir ..eyer ki savunduğunuz değerler sizin dünyanızı düzenliyorsa buda bir siyasetir birileri (DARBECİLER) bu millete siyaseti kötülediler ki Atanmışlar ve rütbeliler önemsenin ve itibar görsünler de insanları kendi seçtiklerine karş yapalım mücadelesi içine girmişlerdir geçmişte bu m,illet rütbelilerini ilah yerine koymuşlardı bakın şimdi ne hale geldiler.. Ergenekon Terör Örgütü üzerine gidilmeye başlanınca TERÖR BİTTİ ,,niye çünkü terörün esası pkk değil bunlardı...

Din siyasettir ha :))

siyasette yalan dolan ve hileler geçididir..

o halde sizin mantıgınızda dinde yalan ve dolanlar geçicidir mi oluyor yani..

Dini o kadar kısıtlamayın.. siyaset bir kapansa dini de o kapana kaptırmayın hemencicik ;)

iSLAM dini ölülere veya mahşer gününe hitap etmiyor , islam yaşarken insanlara uymaları gereken düstürları yani kanunları belirtiyor senin miras hukukunu , ekonomini düzenliyor , senin evlenme ve boşanma ve miras hukukunu düzenliyor yani sana ey ümmert ahmetin , mehmetin coninin, hansın, ariel şaronların , stalinlerin, ve italyanların veya avrupalı haçlıların yaptığı kanunlarına göre yönetilme diyor Peygamberin size tebliğ ettiği dine iteat et diyor bu işte siyasettir..

Hukuk mu? siyaset mi? karar ver yahu :)

o halde niye hukuk fakultesi, siyasi bilimler fakultesi diye ayırsınlardı :)

hindiyi anlata anlata bitiremiyorsun, sonrada işte anlattıgım bu hindi tavuktur diyorsun.. arkasından da horoz gibi öttürtüyorsun.. karar ver artık..

senin arial şeronlar daha düne kadar da MECELLE ile yönetiliyordu ;) Onlar niye gocunmuyordu da sen mi şimdi gocunuyorsun :)

senin derdin demogoji yapmaksa ben yokum ,,siz bana uslup sorunum dan eleştiri getirenlerin uslubuna dönde bir bak bakalım kendine ... lütfen ,,,,ben kimseyle bilgi yarıştırmıyorum ve ben kimseye de üstünlük taslamıyorum ben mücrim bi,r kulum burada karşılıklı muhabbet ediyoruz ben meseleye böyle bakıyorum ... ben yazdığım gibiyim ve ayni Bülent Arınç gibiyim...

Bülent arıçı tanımıyorum ki, onun gibi olanı tanıyabileyim :D

şahsen sizden, israilde uygulanan mecelle maddeleri ile alakalı cevap görmek isterdim, gördüğüm henüz ezberlediklerinizi sıralamanız :)))

bizim davetimiz Allaha dır , ve bütün peygamberlerde insanları Allah,a davet etmişlerdir... tercih senin ben senin dediklerini bilemem ve faydasız ilim hammallıktır ben acizane kendimce bu yolda söylerim siz yasaklarsınız veya ezberci dersiniz, irtica dersiniz dersiniz dersiniz o size kalmış.

aramızdan Allahtan başkasına tapan mı vardır ki ;)))

o zaman davet için mollacami forumu değil de bir ateist forumunda olmanız gerekmez miydi ;)

Hamallıktan korkup ilim öğrenmekten kaçmakta nefse hamallığı beraberinde getirecektir..


selam sevgi ve dua ile

asla her kim nasıl olursa olsun benim gönlüm müslümanların hor ve hakir görülmesine gönlüm razı olmaz ve ben LA İLAHE İLLALLAH diyen herkesi kendime DİN KARDEŞİ bilirim hata ve sevapları onundur ....

sözleri kime ait bilmem hatırlayabildiniz mi?

konuya uygun düşer diye yazayım dedim..


aramızdan Allahtan başkasına tapan mı vardır ki ;)))

o zaman davet için mollacami forumu değil de bir ateist forumunda olmanız gerekmez miydi ;)

Hamallıktan korkup ilim öğrenmekten kaçmakta nefse hamallığı beraberinde getirecektir..


selam sevgi ve dua ile

küp içindekini sızdırırmış reis ,,düştüğün durum çok berbat bilesin yazık ne acı bir durumdasın ama sen henüz bunun bile farkında değilsin ... nefsine yenilerek konuşuyorsun...
harabat ehlini hor görme zakir
definelere değer viraneler vardır....

Nefsine yenilmiş aciz bir kuluz.. yani diğer bir tabirle harabat ehlinden bir vatandaşız...

biz durumumuzun ne kadar berbat oldugunun farkındayız.. tut ellerimizden de şu ekonomik krizden kurtulak ;)


Alternatif Bakışlar

MollaCami.Com