Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Ümmet'ten haber var! -Türkistan İslâm Cemaati-

Türkistan İslâm Cemaati



İbn Umer (r.a.) Rasulullah (s.a.v.)'den şöyle rivayet etmişit;

''Öyle bir gün gelecek ki; kafirler, aç kurtların leşe saldırdıkları gibi size

saldıracaklardır.

Sahabe sorar: ''Biz o gün sayıca az mı olacağız ya RasulAllah?''

''Hayır! Aksine sayınız fazla olacak. Ama selin önündeki çer çöp gibi olacaksınız. Zira

Allah heybetinizi(korkunuzu) düşmanlarınızın kalbinden çekip alacak ve sizin kalbinize

vehen yerleştirecek.''

Sahabe Yine Sorar: ''Vehen nedir ya RasulAllah?''

''Dünyayı sevip, ölümü kerih görmektir.(ölüm korkusu).'' (Ebu Davud)



Rasulullah s.a.v. in haber verdiği günler ümmetin başına gelmiş bulunmakta ve yıllardır devam etmektedir.
Bugün hangi Müslüman toprağına baksanız kan ve gözyaşı kardeş olmuştur ve Müslümanlar bulundukları zillet ortamını değiştirme çabasına girmedikleri sürece bu durum değişmeyecektir. Bunun aksi olduğuda tarih boyunca ispatlanmış yakın tarihteki şahitleride bulunmaktadır.


-Afgan-Rus savaşından sonra bu tablo değişmeye başlamış fakat kardeşiliğin getirdiği yardımlaşma kesilince İslam'ın hakimiyeti ve Müslümanların üzerindeki zulüm de aynı oranla değişmiştir;

- Bosna Hersek savaşı ne zaman Müslümanlar mazlum müslümanlara yardım ettiler işte o zaman oradaki zulüm kalktı,

- Çeçenistandaki kardeşlermiz azılı İslam düşmanı Ruslar ile iki büyük savaş yaptı ve Müslümnaların yardımı ile galip geldiler ama ne zaman yardım kesildi onlarda kukla bir hükümet ile şuanda zulüm görmeğe devam ediyorlar.


Bu örnekleri çoğaltabiliriz ama gün anlatma günü değil Allah'ın kardeş kıldığı Müslüman kardeşlerimize yardım etme günüdür yıllardır zulüm gören Doğu Türkistan'daki kardeşlerimizden size selam ve haberimiz var.

Türkistan İslam Cemaati, Doğu Türkistan Müslümanları tarafından kurulan cihad eden İslami bir cemaattir.

Doğu Türkistan toprakları 1876 yılında putperest budist Çin devleti tarafından işgal edilmeye başlanmış yıllar sonra gelen kominist devrimde de bu işgal devam etmiştir, dünya kamuoyuna Çin haritası içinde 'Sincan' bölgesi olarak Çin sınırları içerisinde gösterildi.

Kominist Çin hükümeti devlet yönetimine geçince, onlarca yıl budist putperest Çin tarafından işgal altında bulunan Müslüman toprakları, Doğu Türkistan yönetimine komünist bir sistem getirerek bu devlet aracılığıyla yüzyıllardan beri Müslüman olan Doğu Türkistan halkına sırf dinlerini değiştirmeleri için baskı ve işkenceler uygulamaya başlamış dinini yaşamak isteyen Müslümanlara karşı zorba tavırlarını ve ağır zulmünü günümüze kadar sürdüregelmiştir.

Bu insanlık dışı uygulamalardan bazıları:

-Suçsuz ve masum Doğu Türkistan halkından birçoğunun hiçbir suçlama ve delile dayanmadan öldürülmesi ve yine birçoğunun da müebbet hapis cezasına çarptırılması.

-İslam dinine ait bütün şiarların
(Kur'an, hicap, sakal gibi) yasaklanması.

-Mevcut komünist devlet yasaları gereğince 18 yaş altındaki tüm Müslümanların ve tüm devlet memurlarının Allah'a iman ve ibadet etmesinin yasaklanması.

-İslamın emir ve yasaklarının bir diğer müslümana veya insana anlatılmasının ve tebliğ edilmesinin yasaklanması.

-Hükümetle uzaktan yakından hiçbir ilgisi olmayan oruç gibi ibadetlerin dahi yasaklanması.
(Özellikle ve sadece ve Ramazan ayları geldiğinde bu ayların devlet tarafından tespit edilerek bu ay boyunca tüm Dogu Türkistan sınırları içerisindeki okullarda ücretsiz yemek dagıtılması ve bu yemeğin ögrenciler tarafından yenmesinin zorunlu oluşu bu örneklerden sadece bir tanesidir)

- Doğu Türkistan halkı ırkını yok etmeye yönelik olarak aile başı çoçuk sayısının 2 çoçukla sınırlandırılması,bu yasağa riayet edilmediği ve 3. çocuğa hamile kalan gebe kadınlar tespit edildiği takdirde çocuğun zorla doktor kontrolünde alınması.

-Doğu Türkistan halkının milli örf ve adetlerini, dil ve yazılarını, bilim sahalarını, siyasi ve iktisadi alanlarını hedef alan bir ırkçılık siyasti güderek halkı asimile etmeye çalışmak.

-Kominist sisteme karşı bir suç işlendiğinde ki bu çoğu zaman bir iddia oluyor ve gerçekleri yansıtmıyor karşılığındaki cezalar insanlık dışı cezalar verilmesi.
(yeni bebeği olan bir annenin çocuğunun öldürülüp etinin kıyma yapılarak yedirilmesi)

-Sahip olduğu tüm siyasi ve iktisadi sahalarda Çin vatandaşlarına çok daha yüksek imkan ve imtiyazlar sunarak Doğu Türkistan halkını ikinci sınıf vatandaş statüsüne sokmak.

Uygulanan tüm bu politikaların, siyasetin, baskı ve yasakların yegane sebebi ; komünist Çin hükümetinin işgali altındaki Doğu türkistan Müslümanlarını yok etmektir.

Bilindiği üzere Çin komünist bir devlet iken Doğu Türkistan halkı müslüman bir halktır. Ve kafirlerin müslümanlar üzerinde hakimiyet kurması veya müslümanların onlara itaat etmeleri islam dinince kesinlikle yasaklanmıştır.
İşte bu yüzden Doğu Türkistan halkı komünist Çin hükümetinin Doğu Türkistandaki hakimiyetini kabul etmeyerek gücü nispetinde, Kur'an ve sünnet doğrultusunda, Allah yolunda cihada devam etmektedir.
Türkistan İslam Cemaati, Doğu Türkistan'da İslam hakimiyetini kurmak için cihad eden İslami bir cemaatidir.


İnsanları bir damla sudan yaradan, gökten yağdırdığı yağmur ile ölü toprağa hayat veren yegane kudret sahibi ve hakimi Rabbimiz,
Arz'ın dört bir yanında senin ilahlığını hayatlarına yansıtan kardeşlerimize yardım eyle,
İslam dinini ve müslümanları düşman edinen kullarına karşı Müslümanlara Bedir'de-Malazgirt'te-Felluce'de yardım ettiğin gibi yardım eyle,
Bizlere Ebu Garip ceza evinin, Afganistanda katledilen sabah namazındaki cemaatin, Doğu Türkisandaki kardeşlerimizin, Çeçenistandaki katledilen çocuklarımızın intikamını almayı nasib eyle.


[IMG]http://img242.imageshack.us/img242/8549/dogu3.jpg[/img]
[IMG]http://img242.imageshack.us/img242/dogu3.jpg/1/w630.png[/img]


[IMG]http://img242.imageshack.us/img242/4189/cin1.jpg[/img]
[IMG]http://img242.imageshack.us/img242/cin1.jpg/1/w630.png[/img]

[IMG]http://img242.imageshack.us/img242/2595/cin2.jpg[/img]
[IMG]http://img242.imageshack.us/img242/cin2.jpg/1/w630.png[/img]


Alternatif Bakışlar

MollaCami.Com