Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Her Konuya Aynı Yorumu Yazmak

ben şahsım adına her konuya; kimseyi sıkmayacak kadar kısa, kısalığından şikayet ettirmeyecek kadar öz yazmaya, yazarı üzmeyecek kadar ilgili, forumda olsada olur olmasada olur misali düşüncelere yer vermeyecek kadar dikkatli yorumcu olmaya çalışıyorum. bu önemli konudan sonra çeşitli paylaşımlarda bulunduğum ve hepsi değerli arkadaşlar eminim daha dikkatli olacaktır. konu için teşekkürler, saygılarımla

evet gercekten cok onemli bir konuya temas etmissiniz hepinize tesekkurler.sunu da hatirlatmak isterimki ozellikle yeni katilipta yorum gelmedigi zaman artik bana hic cevap veren yok diyen arkadaslar oldu.halbuki biliyorumki o kimselerde ne cevherler var.onlarida sogutmayalim ins.

Dusuncelerimizi ifade etmissiniz. Herseye tesekkur etmedigimiz icin okur sifatina yukselebildik ancak. :)
Bence yorumlari okurkende istifade etmeliyiz.Aksi takdirde bos seyler ile vaktini aldigimiz mumin kardeslerimizin hakkina girmis olmazmiyiz?

bu yazıyı pek beğendim,

ama üstüme alınmadım ::)

ilk üye olduğumda ben de yadırgamıştım. herkes birbirine teşekkür ediyordu. kim niye teşekkür ediyordu. hatta çok gereksiz saçma gelmişti. belki faruk kardeşimiz gibi bir makale de ben yazabilirdim bu konuda. :) ama aslında forumda teşekkür etmeyi başka teşekkürlerle karıştırmamalıyız. forumda bir konuyu değerlendirecek yorumu varsa ne ala.. eğer söyleyecek sözü yoksa bir kuru teşekkür senin konunu okudum demek. senin konunu beğendim demek. devam et çok iyi böyle konular paylaşmaya devam et demek. teşekkür etmek konuyu üst sıralara taşımayı istemek demek.. bazen vaktin olmaması, bazen yorum yazmaya üşenmek :)
ama başka yorumu olmasa da konuyu beğendiyse yapması gereken bişey..

bazı konular gerçekten teşekkürden çok yorumu gerektiriyor doğru. "teşekkürle kalmayıp bide yorum yapsaydın" dedirtiyor. ama öyle konular da oluyor ki, yoruma gerek olmuyor. farklı bişeyler yazayım diye çaba gösteren kişilerin yaptığı yorumlarda aynı şekilde abes duruyor. bence bu daha vahim..

yazıda dikkat çekilen diğer konu çok doğru.. kopyala yapıştır şeklinde konuyu okumadan yapılan yorumlara şahit oluyoruz. bir soruya teşekkür edilmesi gibi.. talihsiz bir durum ne diyelim..

Bizim molla şehrinde yazılan her satır her harf gönülden dökülen birer inci misalidir. Gönüller konuşur, saf ve samimi bir kardeşlik yaşanır. Samimiyetsizler tanınmaz, yapmacıklık nedir bilinmez.Teşekkürün adı samimiyettir...


Teşekkürün adı samimiyettir...


Teşekkürün tanımı bundan daha güzel ifade edilemezdi sanırım... "Teşekkürler" Tuna kardeşim...

Değerli farukaktaş kardeşim

Yazınızı dikkatle okudum kendime düşen payımı aldım bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışıcam ::) çünki mollamız herşeyin en güzeline layık :) teşekkürler. :)

Bu konuyu kendi kendime daha birkaç gün önce düşünmüştüm hani bir uyarı falandamı olmuyo diye yeri geldi bende yaptım ama elimden geldikçede birşeyler yazmaya çalıştım.bazen müsait olamadım ama molladanda cayamadım işte o zamanlar kısa bir teşekkürle ifade ettim duygularımı bundan sonra dahada dikkatli olucaz inşallah bu güzel uyarı için çok teşekkür ederim Allah razı olsun.


Teşekkür ederken en azından bir harfini bile farklı yazmak o yazıya mahsus bir teşekkür olduğunun belirtisidir.


Uzun zamandır beynimi tırmalayan bir mevzu gündeme gelmiş, iyi de olmuş.
Emeğinize, kaleminize sağlık...

Yaklaşık bir hafta önce şöyle dile getirmiştim, kısacıkta olsa:


Eski, yeni farketmez üyelerimiz "Aaa çok güzel, harika, teşekkürler" gibi cümleler mi görmek ister?
Yoksa kendimizden olan, aklımızdan geçen güzel düşünceleri mi paylaşalım ister?


Şahsi görüşüm şu ki;
İçten gelen, samimi ve insanın o an aklından geçen cümleler olmalı.
Mümkünse tek bir kelime dahi olsa konudan birkaç harf olmalı...

Neyse, üzerine ilave edilecek hal kalmamış aslında. Susmak gerek :)

Ayrıca Sn TDK ajanı da imla hakkında bir yazı yazsa ne güzel olurdu :D
Sanırım buna da ihtiyacımız var ::)

Yeniden teşekkürler...

Önemli bir konu olduğu için güncellemek istedim..

Daha dikkatli olmak ve uygulayabilmek ümidi ile.. ;)

iyide, hoslanmadigim sey yorummus gibi bir parca yazidan al ekle tesekkurler,
Buda bir ifade degil.
Sanirim yaz dersen yazabilecek pek kimse olmuyor, buda da razi olmak gerek.
Ya hiç okunup okunmadigini bilmemek...??
Yazanlarin eline saglik, yazamayanlara hadi kolay gelsin.
Yorum kolay mi?
Bir parca kendinden hani samiyetinden, hani yokmu ? ruhunun derininden,
Hadi lutfen, herkesin yüreginden , mutlaka bir guzellik çikar gayret edersen.


Ayrıca Sn TDK ajanı da imla hakkında bir yazı yazsa ne güzel olurdu :D
Sanırım buna da ihtiyacımız var ::)


Bende bu konuda muzdaribim :-\ Bazi yazilarin ne noktasi var ne virgülü var, yaziyi anlayabilmek için 2-3 defa okuyorum.

Bende mutlaka yanlisli yaziyorumdur. Ama istedigimde zaten Türk imla kurallarina tamamen uymak, 0 hatali yazilar degil. Birazda daha anlasilir yazilmasi güzel olur diye düsünüyorum sahsen..

kusura bakmayin bunu uzerime aldim... ben nokta virgul kullanmam genelde... cunku unuttum nerde kullancagimi da o acidan...hayatimda sirf bu yuzden turkce dersim kotuydu cunku lisede dahi bunu ogrenemedim ....yorum yapmaya gelince bazen agir konular oluyo anladigima dua etmeliyim ki, bide yorum yazmak cok kabilyet ister kisaca benden boyle...

Hepimiz biraz üzerimize alınmalıyız bence :)

İlk üye olduğum zamanlarda açtığım konulara ve yaptığım yorumlara bakarak şunu söyleyebilirim bu meseleyi üzerine alınmak çok şey katıyor insana. Kendini yetiştirmek için çaba sarf ediyorsun. Bu çaba hem foruma verdiğin değeri hem arkaşlara verdiğin değeri gösteriyor.

Ama yazan samimi, içten olsun da varsın noktası, virgülü olmasın. :)


Sizin Makaleleriniz

MollaCami.Com