Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


SECIM SONUCLARI NASIL DEGISTIRILDI?

Profesyonel Satisci olmadan once 7 yil bilgisayar programciligi yaptim.Bu donemde ogrendigim en onemli kavram sudur; sanal ortam literaturunde imkansiz benzeri bir kavram asla yoktur.Bir bilgisayar
programcisinin yaptigi engelleme,sifreleme benzeri olagan ustu olan bir guvenlik yazilimi,diger bir programci tarafindan rahatca kirilabilir,kilitleri acilabilir,verileri degistirilebilir.Bir atasozu vardir hani -el elden ustundur- der.Bu soz sanal ortam icin cokuygundur.Bir programci cozemez ise baska bir programci mutlaka cozer istenen problemi.

Son genel secim sonuclarinin hicbir zaman hilesiz, normal sonuclar olduguna inanmadim.Yillardir tek parti hukumeti gormemis ulkemizde,milyonlarca insanin meydanlarda toplanarak tepki gosterdigi bir partinin boylesine buyuk birk oy farki ile ikdidara gelmis olmasi
mumkun olamazdi.
Bu konuda, aciklayici oldugunu dusundugum bir alinti gonderisi adlim ve sizlerle de paylasma k istedim.

22 TEMMUZ SECIMLERININ SONUCLARI
BILGISAYARDANASIL DEGIÞTIRILDI....

22 Temmuz sonuclarini AKP'nin ve Erdogan'in kendisi de beklemiyordu cunku bu secim sonuclarini degistirme sahtekarligi onlardan habersiz yapildi, sadece halk ve AKP bu secim sonucuna Tarhan Erdem'in
sozde anket sonuclariyla psikolojik olarak hazirlandi.

Turkiye genelinde Turkiye toplaminin %25 oylari secimin
bitmesinin ilk bir saatinde merkez bilgisayari uzerinden tamamen AKP'ye aktarildi ve AKP secime %25 oyla baslarken digerleri sifir oy la basladi ve sonra normal dagilima birakildi.

Bu yuzden AKP'nin gercek oylari %47 degil % 22-%28' arasindadir.
Bunun en buyuk kaniti da benim ve birkac arkadasimin inceledigi tum YSK sonuclarinda hicbir sandikta AKP oyunun %25 altina dusmemesidir.

Yani Turkiye'nin her sandik bolgesinde dort kisiden en az birinin AKP'ye oy vermesi mumkunmudur?
Ozellikle Cankaya'da, Alsancakta ve diger tum Ataturkcu ve milliyetci sandik bolgelerinde ve sehirlerinde, kasabalarinda, semtlerinde, koylerinde. HAYIR mantik olarak kesinlikle mumkun degildir.
Secimden emperyalist guclerin istedigi sonuclar cikti, Turkiye'nin verdigi oylar degil !

SECIM SONUCLARI NASIL DEGISTIRILDI?

Secim sonuclarinin hizli bir sekilde duyurulmus olmasi 22 Temmuz secimlerinin sonuclarina golge dusurmek icin yeterli mi? Ya da YSK'nin bu secime kismi bir bilgisayar sistemi ile girmis olmasi?
Bizce yeterli. Ozellikle gizli servislerin dunyada bircok
secime mudahele ettigi gercegini gozonune alirsak ve bazi guclere gore bazi ulkelerin kaderini insanlarinin demokrasi kandirmacasi altinda attiklari oylarinin secim sonucunu hakli olarak degistirebilmesinden haksiz olarak degistirmek daha akillica ve daha onemli ise ve o ulke diger buyuk bir ulkenin planlarinin bas aktoru olarak
yeraliyorsa sadece ve sadece bu nedenden dolayi bile yeterlidir.

Iste biz yukarida saydigimiz bu olasiliklari inceleyip su
sonuca vardik.
Gizli servislerin secimleri etkilemeleri 1948 Italya
secimleriyle basladi, daha sonra Turkiye'de 1954 yilinda Menderes'le devam etti ve bircok ulkede yapilan ve yapilmaya calisilanlardan sonra bugunlere gelindi. Bugun secimlerin sonuclari degistirmek bilgisayar ortaminda daha kolaydir.

Turkiye'deki secimde hilenin nasil yapildigini su anda son asamasinda inceledik ve secim gecesinde tahmin ettigimiz gibi hile yapildigi olasiligi cok yuksektir ve bazilarinin disinda bu mudahale yapilirken kimsenin ruhu da ne yazikki duymadi, hatta AKP'liler de hilenin nasil oldugunu bilmedikleri icin secimde basarili olduklarini zannettiler.

Su anda secim sandik sonuclarinin cogunlugunu tek tek
kontrol ettik ve yuzdelerini dikkatle inceledik, bulgular tam tahmin ettigimiz gibi, sonuclar bilgisayarda saat 5:30'da ilk secim soncularinin gelmeye basladigi zaman il il degistirildi, AKP secime %25 fazla oyla basladi, elimizde tum sandik sonuclarinin imzali belgeleri olsa yapilan hile hemen gorulebilir.

Su ana kadar gordugumuz durum AKP'nin hicbir sandikta %25 altina dusmemesidir. Her sandiktan en az %25 AKP'ye oy cikmasi mumkun mudur? Hayir cunku cok partili demokrasilerde her bolgeden ayni sekilde oy cikmasi matematiksel olarak milyonda bir olasiliktir ve mantiksal olarak mumkun degildir.
Peki bu %25'e tekabul eden ya klasik 7- 8 milyon oy
nereden ortaya cikmistir? Nufus kutukleriyle secmen kutukleri arasindaki 7 milyon farktanmi; yani muhalefet oylarinin bir kisminin yok edilmesindenmi? Yoksa diger partilerin oylarinin secimin ilk bir saatinde sifirlanip AKP'ye aktarilmasi ve secimin diger partiler %0 ile baslarken AKP'nin %25 ile baslamasi mi? Her ikisi de mumkun. Fakat bir gercek var ki kesinlikle gozardi edilemez.

Secimin ilerleyen saatlerinde oylari dusen bir partinin(AKP) %25 ile baslayip secimi kaybetmesi imkansizdir. Iste hile de buradadir !

Hilenin sekli: Bizim basindan beri tahmin ettigimiz bu sekil sandik secim sonuclariyla bu iddiamizi tamamen guclendirdi.

Secim sonuclari YSK merkez bilgisayarindan, Cihan (Fetullah' in) Haber ajansi aksam 6 dan sonra ilk secim sonuclarini aciklamadan o nce, ilk secim sonuclarinin gelmeye basladigi saat 5:30 civarinda 15- 20 dakika bir gorevli tarafindan degistirildi veya hack edildi ve AKP %25 oyla secim yarisina baslarken digerleri de % 0 oyla
basladi ve saat 6:00-6:30 arasi o ana kadar alinan
sonuclarin Turkiye'nin %50 'si oldugu ilan edildi, bu
ayarlamadan sonra AKP'nin oylari dusse de digerlerinin yukselse de AKP'nin secimi kaybetme ihtimali yoktu ve plan AKP'nin en az 367 milletvekili cikaracak kadar yani Turkiye'nin en az %50 oyunu alabilecek sekilde yapildi, oysaki ileriki saatlerde sonuclar aciklandigindan mudahale yapilamadý ve bu yuzden AKP'nin oylari dusmeye ve CHP, MHP'nin oylari yukselmeye
basladi, GP ve DP'nin oylari da sifirdan basladigindan
oylari yukselse bile %10 barajini asma olanaklari yoktu. Mantiki ve matematiksel olarak secim sonuclarinda ilk bir saatte Turkiye'nin %50 oyunu almayi basarmis bir parti diger yuzde ellilik oylar da okunduktan sonra daha da yukselmesi gerekmektedir. Fakat oyle olmadi, merkez
bilgisayari sonuclarina ilk bir saatte mudahale secimin sonucunu AKP lehine tamamen degistirdi. Dikkat ettiyseniz websitesindeki secim sonuclarindaki pdf. dosyali dokumanlar excel veya access programindan cikma, yani ana dokumanda yapacaginiz bir degisiklik otomatikman diger tum il ve sandik sonuclarini degistirebilir, sandik secim sonuclari fotokopi (scan) yoluyla pdf dosya programi yapilmamis bu da
suphelerimizi tamamen dogruluyor.
Bakiniz Izmir'de AKP'nin CHP ile ayni sayida oy alip 5 er
milletvekileri cikarmalari olanaksizdi fakat ilk bir saatte mudahaleden dolayi AKP'nin (%25 + gercek deger) olarak degistirilen oylari mudahale sonrasi normal oylarin gelmesiyle %30'a kadar geriledi.
Yani tum Turkiye sonuclarina mudahele olmasa AKP'nin gercek oylari gercekte %22+%6 veya %8=%28 veya %30 civarinda olacakti.
;
CHP ve MHP ve diger partilerin oylari gercekte ortalamada birbucuk katlarina yakindi. CHP ozellikle Izmir'de 1 milyon secmen uzerinden oylarin %60'ini alip 5 milletvekili yerine 8-9 milletvekili cikaracakti ve AKP'nin Izmirdeki toplam oy orani %13 olarak cikacakti.

Ayni orani Turkiye'ye uygularsak AKP'nin gercek
milletvekili sayisi 190, CHP'nin 190 ve MHP'nin ise 150 olacakti.

Artik eskisi gibi sandiklarda hile yapmaya gerek yok, basit bir bilgisayar mudahalesi bir ulkenin kaderini iste boyle cizebiliyor.

Bu konuda tek izlenecek yol; Anayasa mahkemesinin huzurunda tum imzalari kontrol edilmis sandik secmen kagitlarindaki secmen sayilarinin ve sandik secim sonuclarinin YSK elektronik kayitlariyla tek tek karsilastirilmasi,

YSK bunu yapabilir fakat yapmiyor(hatta sandik dokumanlar inin aralarindan 100 adedini secip fotokopya yoluyla ellerindeki el ektronik dokumanlarla birlikte websitesine koyabilir ve karsilastirma bu sekilde yapilabilir fakat bunu yapmiyorlar ve sandik sonuclarini
elektronik dokuman halinde websitesine koyuyorlar, koymalari gereken fotokopya dosyasi(pdf) halinde imzalarla birlikte gercek sandik dokumanlaridir elektronik dokumanlar degil).

Endiselendigimiz nokta yakinda birileri bu isin
uzerine gidebilir ve gercek ortaya cikar diye merkeze getirilen sandik resmi belgelerini elektronik kopyalari var mazaretiyle imha yoluna bile gidebilir...

Bu e-postayý lütfen ulaþtýrabileceðiniz en fazla kiþiye iletin edin..
Bir þeyler yapýlmalý ve bir yerden baþlanmalý çok geç olmadan...LÜTFEN..


--

SEN DE

peki kime oy verelim

arkadaşlar bildiğim kadarı ile o hac işareti değil tokinin T harfi.

bakış açısına bağlı ama geceden beri haç işaretine kanaat getirdik olmadığına sevindik ama bazı arkadaşlarımız bu konudaa kesin kararlı hatta hükümeti bile devirdiler az kalsın erken seçime gidiyorduk. herşeyin bir açıklaması var. yorum en kolayıı ???

şuna oy ver demiyoruz ki tepkini göster yeter

peki sizce bu hükümet böyle bir olaya izin verir mi?biraz mantıklı olun arkadaşlar lütfen...

Kur-an Kursunun Yıkımına izin verebiliyorsa ....

Ahh kardeşim ahh,bu hükümet nelere izin verdi malesef,bu ne kalır ki..

bişeyi kınıyorsak doğrusunu gösterelim ben sizin hükümet için yazdıklarınıza katılmıyorum en azından bildiğim bişey varr oda başı secdeye gidiyor Allahtan korkmayan kuldan utanmaz hizmet ediliyorsa gerisi bence ayrıntıdır.

hayatımızda hiç T HARFİ GÖRMESEZ bizde yutacaz bu toki nin T harfini

riyanın ne olduğunu bilen varmı peki

hayatında küçük t yok galiba birde ona bak istersen :D kardeşim

niye o zaman başörtüsü tasarısını hazırlıyorlar peki?

hizmet satıp savmakla oluyorsa herkes hizmet eder satılacak yer kalmadı TÜRKİYEMİZDE hemde kimlere satıldı

Bak kardeşim bu konuda çok hassasım..Bildiğin şey,malum şahsın başının secdeye gitmesi mi?Bu mudur yani,yeter mi bu?
Müslüman topraklarında üzerinde haç işareti olan evlerin olması mı ayrıntı?
Yoksa Kur'an Kursu'nun yıkılması mı ayrıntı?
Ya da kilisenin tamire açılması?Ayrıntı mıdır bunlar?
Hizmet ediliyorsa gerisi ayrıntıdır demişsin..Peki onların yaptığı bu hizmet kime,niçin?Herşey bu kadar açıkken uyanalım artık..

ne kadar bilirsen bil senin bildiğin karşıdakinin anladığı kadardır diyoyorum ve toki için yazacak bişey varsa paylaşalım yoksaa hükümet için yeni bir konu açalım ordan yazalım


Siyasi Haberler

MollaCami.Com