Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Bankalardaki 50 Milyarın Üzerindeki Paralar Gitti

Bankalardaki 50 Milyarın Üstündeki Paralar Gitti.

Başbakan dalgalı kura devam edeceğiz,dolara müdahele söz konusu değil diyor. Dolara müdahele ederse Merkez Bankasının elindeki aktif rezervi olan 43 milyar doları zenginlerin ve hedge fonların kapacaklarını,Devletin Merkez bankasını dolayısıyla devletin kasasını tam takır kalacağını biliyor. Herkes kendi tedbirini alsın,biz de Merkez Bankasından dolar satşını durdurarak kendi tedbirimizi aldık diyor.

50 milyarın üzerine devlet garantisi veremeyiz yani mevduatın tamamını garanti altına alamayız diyor. İşte sona doğru yaklaşıyoruz. Bankalarda 50 milyarın üzerinede parası olanların 50 milyarın üstündeki paralarını üstüne soğuk su içebilirler. Yani Bankalar batınca ki batacak,50 milyarın üstündeki kısmı ödeme zorunlulukları yok. Devlet ödemeyeceğine göre batan bankalar öder mi?

Başbakanın 3 ay sonra söyleyeceği sözü ben şimdiden söyleyeyim sizlere. 1 DOLAR YAPONYADA BİlLE 100 YEN,BİZ JAPONYADAN DAHA MI İLERİYİZ,ONLARIN EKONOMİSİNDEN DAHA MI İYİ BİZİMKİ,BİZDE 1 DOLAR 200 YTL OLSA BİLE NORMAL DEĞİL Mİ diyecek.selamlar.


Siyasi Haberler

MollaCami.Com