Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Babamla ilgili bir soru

Merhaba,

Ben 17 yasinda bir kizim. Benim babam taa ezelden beri kizlarina ve gelinlerine kötü düsünce tasiyan bir insan. Kötü düsünce su anlamda: cinsel hareketler... Bu durumda ne yapmamiz gerekiyor? Yanina gidip, bayramda olsun en azindan, elini öpmek mi yoksa irtibati hepten kesmek mi? Bunun günahi nedir eger varsa? Lütfen bu konuda bizi aydinlatin hocam çok karisik durumdayiz.

Iyi geceler ve mutlu bayramlar.

Ya lütfen hiç kimse yok mu? çok acillll. Anliyorum biraz geç oldugunuda ... birileri varsa cevap yazsin

Saolun yani çok yardimci oldunuz. Payla$im sitesiymi$... >:(

Gece 01.30'da 40 dk içerisinde böyle bir soruya hemen cevap gelmesini bekleyemezsiniz herhalde. Paylaşım sitesi elbette; paylaşılanların da bir sınırı ve değeri var. Normal bir babanın öz kızına cinsi duygular beslemesi olanaksız bir durum. O halde babada psikolojik bir sorun var. Ya da kız çocukları evlatlık almış. Gelin için ise olmaması gerekip olmasında anormallik olmayan bir davranış. Kaldı ki bir gelinin kayınpederinin elini öpmesi zaten doğru değil, kayınpeder-gelin arasında böyle bir düşüncenin oluşması glin-damat arasındaki nikaha da zarar verebilir. Dolayısıyla elini öpmemeli. Madem baba kızlarına da böyle bir duygu besliyor, babalarının elini öpmezler. Öz baba ise böyle bir davranış anormal, üvey kız ise öpmese daha uygun.

yaw anlayamiyorum nasil baba o baba olamaz baba kizinin
gelinin hakkinda nasil düsünür gelin onun ayni kizi gibi dir
seytanin sersinden Allahim sana siginirim .

Cevap için saolun ama ben onun öz kiziyim yani en azindan bundan eminim. Ama benim anlamadigim, yaninda oldugumuz siralar bakislariyla bizi tiksindiriyor. Ne yapamiz gerekiyor? Irtibati kessek, babamiz oldugu için günah olur mu? Peki konussak bize zarar vereceginden korkuyoruz.

RABBIM size en kısa zamanda hayırlı bır ınsanla izdivaç nasıp etsın kardeşim.

ALLAH yardımcınız olsun :'( :'(


Cevap için saolun ama ben onun öz kiziyim yani en azindan bundan eminim. Ama benim anlamadigim, yaninda oldugumuz siralar bakislariyla bizi tiksindiriyor. Ne yapamiz gerekiyor? Irtibati kessek, babamiz oldugu için günah olur mu? Peki konussak bize zarar vereceginden korkuyoruz.



anneniz yokmu annenize acilin ve o konussun bir baba kizina kötügözle bakamaz bizim de 3 tane kizimiz var onlara bir sey olursa tirnaklarimla gözlerini oyarim insan ne icin yasiyorki insan evlatlarini kendi canindan fazla sever.

İrtibatı kesmeyip daha büyük hataya düşmektense uygun biçimde irtibatı kesmek daha doğru. Uygun biçimde derken, bayramını elini öperek değil telefonla tebrik edersiniz.

Cevaplariniz için tesekkür ederim. Anneme bu konudan söz ettik, hatta kendi gözleriyle görmüslügü bile var ama annem bu durumu ciddiye almiyo. Bu sorun yüzünden aylemiz dagliyor. Babamizdan nefret ediyoruz ben kardeslerim ve yengelerim ama ne yapacagimizi ve nasil davranacagimizi bilemiyoruz.

o zaman en son care ayrilmak abilerinizle beraber yasamak bunu annenize izah etmeniz ve abiniz babanizla konusup anca öyle olur
Allah yardimciniz olsun

arkadaşım babanızın durumu tamamen ahlak dışı siz o babadan derhal uzak durun ve gerekirse babalıktan bile reddedin....
çünkü o ahlaksızlığın en büyüğünü yapıyor...
saygılar

Peki son bir sorum var. O insan bana kötülük düsünse bile, o sonuçta benim öz babam. Onunla konusmamamin dinimiz yönünden bir günahi var mi? Babamizdan tiksinmemiz günah mi? Biz dini taraflarini arastiriyoruz. Yardiminiz ve ilginiz için çok tesekkür ederim. Bayraminiz tekrar mübarek olsun

arkadaşım öyle baba olmaz o babadan uzaklaşmanız hatta hiç konuşmamanızın dinen bir mahsuru yoktur..
öz baban dahi olsa ondan kesinlikle uzak durun...
çünkü siz babanıza kesinlikle helal değilsiniz ve onun bu tür şeyleri düşünmesi bile ahlkasızlık ve onu redettmenize yeter...
saygılar iyi bayramlar:.

Cok tesekkür ederim bu konuda beni aydinlattiginiz için. Alllah sizi korusun.

babaniz icin dua edin tiskinmeyin o nede olsa babaniz babalik hakini ödeyemessiniz ayrilsaniz dahi yalniz yanina gelmessiniz ve ziyaretlerinizi devam ettirirsiniz


Dini Sorular ve Cevaplar

MollaCami.Com