Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


LAİK CHP VE ÜNİVERSİTE ÖĞRETİM ÜYELERİ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

(Ey Muhammed! Kâbe'yi yıkmaya gelen) Fil sahiblerine Rabbinin ne ettiğini görmedin mi? Onların düzenlerini boşa çıkarmadı mı? Onların üzerine, sert taşlar atan sürülerle kuşlar gönderdi. Sonunda onları, yenilmiş ekin gibi yaptı.


[youtube=425,350]xCJZCR1Twao&eur[/youtube]



Öncelikle Türk halkını aşağılayan , laikliğe aykırı hareket eden, insanları kutuplaşmaya iten ve bu fiillerinde de devam edeceklerini özellikle belirten bu dernek ve toplantıya katılan kişiler hakkında YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ.


Anayasanın öngördüğü temel hak ve özgürlüklere doğrudan müdahale eden tutum ve davranışlar ile ilgili haberi bir internet sitesinden aynen yayınlıyoruz.


'Üniversiteli Kadınlar Derneği' adında bir derneğin yaptığı toplantıda Kur'an'a ve başörtüsü takan Müslüman kadınlara yönelik skandal açıklamalar yer aldı.
Camilerde okunan ezandan ve Kur'an'dan rahatsızlıklarını açık bir şekilde ifade eden dernek üyesi kadınlar, başörtüsü takan kadınlara da hakaret ettiler. Konuşmacılar arasında CHP'li Milletvekili Necla Arat'ın da bulunması dikkat çekti.

http://www.hay-ns.net/haber ALINTIDIR......

"Çekil aradan: Din de bizim, Devlet de bizim, Millet de bizim!"
CHP DENİZ BAYKAL





ARKADAŞLAR BENİM YAPTIĞIM SADECE ÖZELEŞTİRİDİR...



BU İNSANLARA SADECE DİYECEĞİM
KAFİRUN SURESİ


rasitkurban RAŞİT YILMAZ

Konu buraya taşındıktan sonra paylaşan kardeşimize forum genelinde siyasi içerikli konu paylaşımının yasak olduğu bilgisi verildi ::)


Siyasi Haberler

MollaCami.Com