Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Darbe Komisyonu ilk toplantısını yaptı

ASKERİ darbe ve muhtıraları incelemek amacıyla oluşturulan Meclis Darbeleri Araştırma Komisyonu, ilk toplantısını yaptı.

Başkanlığa AKP İstanbul Milletvekili Nimet Baş seçildi. AKP İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklı’nın geçici başkanlığındaki ilk toplantıda başkan, başkanvekili, sözcü ve katip üye seçimi gerçekleştirildi.

Buna göre başkanlığa AKP İstanbul Milletvekili Nimet Baş, başkanvekilliğine AKP Amasya Milletvekili Naci Bostancı, sözcülüğe Çankırı Milletvekili İdris Şahin, Katip üyeliği ise AKP Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu seçildi.

17 kişilik komisyonda AKP İstanbul Milletvekilleri Feyzullah Kıyıklık, Mustafa Şentop ve Şirin Ünal, AKP Kütahya Milletvekili İdris Bal, Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ yer alıyor. CHP’den Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker ve Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş yer alırken, MHP’den İstanbul Milletvekili Atilla Kaya ve Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, BDP’den İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder bulunuyor.


Yeni Asya Gazetesi


Siyasi Haberler

MollaCami.Com