Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


28 Şubat'ta dindarlar hedef gösterildi

28 Şubat sürecinde dindar hedef gibi gösterilmiştir. Dindarlara çok ciddi sıkıntılar çektirilmiştir
Serhat Ural'ın haberi


Eski Emniyet İstihbarat Dairesi Başkanı Bülent Orakoğlu, 28 Şubat sürecinde Türkiye’nin birlik ve beraberliğinin bozulduğunu belirterek “Bazı askerler PKK ile irtibata geçti. 28 Şubat süreci kalıcı olarak planlanmıştır. 28 Şubat sürecinde dindar hedef gibi gösterilmiştir. Dindarlara çok ciddi sıkıntılar çektirilmiştir ama Türk milletine topyekûn bu suç içerinde savaş açılmıştır.” dedi.


28 Şubat darbecileri MGK'yı ele geçirdiler

TRT Haber’de Ertan Ömeroğlu'nun konuğu olan Bülent Orakoğlu, 28 Şubat pos-modern darbesinin maliyeti hakkında AK Parti Genel Başkan yardımcılarından Bülent Gedikli’nin o dönemle ilgili yaptırdığı akademik araştırmasına dikkat çekerek “28 Şubat’ın Türkiye’ye maliyeti 300 milyar doları bulmuştur.” ifadesini kullandı. Orakoğlu, şunları kaydetti:


"O süreçte biliyoruz ki PKK alt sıralara indirildi. İrtica ilk sıraya yükseltildi. Bu da araştırılacaktır. İrtica kelimesiyle Türkiye'de bir laik, anti laik çatışmasının alt yapıları devlet eliyle hazırlandı. Onun için bu 28 Şubat darbecileri sivil unsurlarıyla birlikte Türkiye'de MGK'yı ele geçirdiler. Hatta devleti ele geçirdiler."


Gölcük 28 Şubat'ın arka perdesi çıktı


Orakoğlu, Gölcük Donanma Komutanlığı’nda çıkan belgeler hakkında ise şunları kaydetti: "Hatırlarsanız bu Gölcük Donanma Komutanlığı'nda bundan bir, bir buçuk sene önce Ergenekon, Balyoz darbelerinin arka planında savcıların elini güçlendirecek belge bilgi ve deliller çıkmıştır. O Gölcük’te 28 Şubat'ın arka perdesi çıktı. Şu andaki Genelkurmay Başkanlığı'nın savcıların isteği üzerine gönderdiği 5 tane ıslak imza var. Bugün Türkiye’de Batı Çalışma Grubu eliyle TSK içinde emir-komuta zinciri bozulmuştur."


Moralhaber


Siyasi Haberler

MollaCami.Com