Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


28 Şubat’ta asker kullanıldı

28 Şubat’ta asker kullanıldı

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, 28 Şubat’ta askerin maşa olarak kullanıldığını savunarak, ‘’Bu sürecin asıl aktörleri, içerideki kuklacılar, hortumları kısılmış olan holdingler ve patronlardır’’ dedi.



Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, 28 Şubat’ta askerin maşa olarak kullanıldığını savunarak, ‘’Bu sürecin asıl aktörleri, içerideki kuklacılar, hortumları kısılmış olan holdingler ve patronlardır’’ dedi. Genel Başkan Kamalak, Hakkı Başar Spor Kompleksi’nde düzenlenen partisinin Genişletilmiş İstanbul Divan Kurulu Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, 28 Şubat hakkında soruşturma açılan kişilerin sadece kukla olduğunu savundu. Kamalak, şunları kaydetti: ‘’Elbette onlar da ceza almalıdır. Ancak asıl aktörler unutulmamalıdır.


28 Şubat’ta asker maşa olarak kullanılmıştır. Bu sürecin asıl aktörleri içerideki kuklacılar, hortumları kısılmış olan holdingler ve patronlardır. Aktörler yargılanmalıdır, kurdukları sistemler de yargılanmalıdır. Darbe sonucu geldikleri makamlar, rütbeler hükmen ellerinden alınmalıdır. Cemal Gürsel ölmüş olsa bile cumhurbaşkanlığı hükmen iptal edilmeli, rütbesi geri alınmalıdır.


Darbe suçlaması ile sorgulanan Kenan Evren’in bu darbe sonucu aldığı cumhurbaşkanlığı sıfatı kendisinden geri alınmalıdır.’’ 28 Şubat’ın iç ve dış aktörleri bulunduğunu belirten Kamalak, ‘’Uluslararası emperyalizmi durdurmak için D-8’leri kurduk. İşte sömürüye alışık olan uluslararası emperyalizm rahatsız oldu. İçeride musluğu kısılmış sömürücülerle uluslararası emperyalizm, sürecin asıl aktörleridir. Saadet Partisi olarak Türkiye’yi bunlardan kurtarıp yaşanabilir bir yer yapmak için çalışıyoruz’’ dedi.


Siyasi Haberler

MollaCami.Com