Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Rütbeleri geri alınmalı

Yılmaz Durak, 12 Eylül darbesini gerçekleştiren dönemin Genelkurmay Başkanı Kenan Evren ve Hava Kuvvetleri Komutanı Tahsin Şahinkaya’ya ders verilmesi gerektiğini belirterek, Evren ve Şahinkaya’nın rütbelerinin geri alınması gerektiğini söyledi.


Durak, “Darbelerin, ihtilâllerin artık Türkiye’nin önünde bir ihtimal olarak durmaması lâzım” dedi. Tarihi dâvâya müdahil olan Yılma Durak, Türkiye’de mağdur olan sadece zulüm gören kendileri olmadığını bütün millet mağdur olduğunu söyledi. İhtilal ve darbelerin zihinlerden ve düşüncelerden silinmesinin gereğine vurgu yapan Durak, “Bunun yok edilmesi içinde bu duruşma vesile olursa; biz mutlu oluruz.


Vesile olabilmesi içinde ihtilâli yapanlara bir ders verilmesi lâzım. Kenan Evren’in ve Şahinkaya’nın cezaevine girmesi mümkün değil, ama bunların rütbeleri geri alınmalı. Kenan Evren’in de Cumhurbaşkanlığı hakları geri alınmalıdır. 12 Eylül’den önce 12 Eylül’e gerekçe gösterilen hadiseler TBMM tarafından tahkikat komisyonların da araştırılmalıdır” şeklinde konuştu.


Yeni Asya Gazetesi

Bütün DARBECİLER ve onlara alkış tutan sağcı-solcU kahpeler HALK DÜŞMANIDIRLAR..
CHP,MHP,BDP ve bunların ayak takımları DARBELERDEN Besleniyorlardı ve Devleti ELE GEÇİRİP HORTUMLUYORLAR ve İRTİCA YAYGARACILIĞI ile Milleti Kandırıyorlar ...


Siyasi Haberler

MollaCami.Com