Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Mecdelli meryem

Kitaplarda adı sıkca geçen mecdelli meryemin Hz. MERYEM'len bir alakası varmı ?

tahrif olmuş incil kaynaklarında geçer

sana derken incillerde tarattım aynı kadın degilmiş ve tahrip olmuş incil de degil 4 incildede geçiyor.

"tahrif" kelimesi zaten "aslı bozulmuş" manasındadır ki 4 İncil'in de Hz. Allah'ın Cebrail (a.s.) vasıtasıyla İsa (a.s.)'a gönderilen İncil ile alakası yoktur, kısacası "tahrif olunmuş"lardır elbette.

"Mecdelli Meryem" de wikipedia'da bahsedildiğine göre ve Hıristiyanların inancında ve bu tahrif olunan incillerde geçen İsa (a.s.) zamanında yaşamış biri. Hz. Meryem ile bir ilgisi yok.

Dogru diyorsun aklım karıştı mecdelli meryem hz. isanın eşi oldugu söyleniyor çocukları bile varmış ondan sordum yorumların için sagool

Da vinci'nin şifrsi isimli kitapta kurgulanmış bir seneryodan ibaret..

Hristiyanlığa insanları çekebilmek için her yolu mübah görmekteler. Evliymiş, çocukları varmış, kutsal kaseler vs. vs. bunların hepsi tamamen uydurma ve hayal ürünleridir. Asıl maksat dikkat çekmek ve insanları hristiyanlaştırmaya çalışmaktır..

Uyanık olmak lazım.. bu tür tuzaklara düşmemeli

Bir kere kardeş Kitabı okumadıgın ortada o kitapda katolik mezhebini çok zor durumda bırakmıştır ve vatikan Da Vinci Şifresi'nin Kırılması kitabını çıkarmıştır ve mecdelli meryemsadece burda degil incilde filanda geçiyor tabi incile inanıpda konuşmuyoruz. mısırda bulunan NAG HAMMADI BELGELERI'nde de bu kadının adı geçiyor.Ve kuran hz isanın bekar olduguna dair birşey söylemiyor yani ben öyle biliyorum.

da vinci şifresini evet okumadım. Okumak gibi bir gaflette de bulunmadım.

da vinci şifresi ya da cevabı fark etmez. onların işi danışıklı dövüş. Aynı amaca hizmetten başka birşey değildir..

http://www.zehirli.org/4incil-ve-celiskileri

http://www.zehirli.org/4incil-ve-celiskileri/hz-isanin-cinsel-hayati.html

bekar olduguna dair veri kuranda geçmiyor diye evli olacağı hükmüne varılmaz. Evli olsaydı o zaman belki eşinden bahsedilirdi..


Dini Sorular ve Cevaplar

MollaCami.Com