Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Referandum sonuçları ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun

Referandum sonucu, millet adına karar veripte milletin denetimine tabi olmayan çarpık kanunlara ve kurumlara verilmiş en büyük cevaptır. Milletin bu tercihine saygı ile eğilmelidirler. Bundan sonra en büyük hakemin kararına uygun davranması gerektiğini düşünüyorum.
80 küsür yıldır demokrasi ile idare edildiğimiz söyleniyordu, ama pratikte işin hiçte öyle olmadığını gerek darbeler, gerekse yargı, gerekse YÖK ve gerekse YAŞ kararlarıyla acı bir şekilde görüyorduk.
Milletin hakemliğine başvurulmasıyla çarpık düzenin nasıl bugüne kadar cebren yetkilerini kullandığına verilmiş bir cevaptır.
% 98 zi müslüman olan bir ülkenin aziz milletine hapılan 2.nci sınıf vatandaşlık muamelesine karşı en büyük cevap olmuştur.
Ülkemizin karanlık bir dönemi olan 12 Eylül, yine bir 12 Eylül ile o kötü mazinin izi silinmiştir. Anadolu insanı üzerine düşen görevi hakkıyla yerine getirmiştir. Sınıra yakın bölgelerin yabancıların etkisi altında kaldığını üzülerek gördük. Ayrıca bir mezhebin nasılda bürokratik oligarşinin içinde olduğunuda esefle görmüş olduk.
Aydınlık yarınlar Türkiye’nindir. Üzülmeyin bu pakete HAYIR diyenlerin dahi bu referandumun ne kadar önemli olduğunu zaman bizlere gösterecektir. Millet olarak kendi egemenliyimizin üstünde başka bir egemenliği istemediğimizi ortaya koyduk. Artık kanunlara göre insanların budanarak vatandaş yapılması döneminin kapandığını memnuniyetle görmüş olduk.

Aziz milletimizi candan tebrik eder, sonuçların ülkemize hayırlara vesile olmasını Cenabı Haktan niyaz eder saygılarımı sunarım.

Abdurrahman Yıldız


http://referandum.secimsonuclari.com/

Hâyırlılara referandum hâyırsız çıktı, inşâallah vatana millete hayîrlı çıkar :)

http://referandum.secimsonuclari.com/

referandum sonuclari vatana millete hayirli olsun... hayir diyenleri anlayisla karsilayin onlara cok yükleniyorlar :D :D :D

Sayın Suvari bey, hayırcılar zannetettiki hayırda HAYR vardır. Onların namı hesabına ben utanıyorum. 12 eylüldedeki darbeyi yine 30 yıl sonra milletin oyuyla meşrulaştırmak isteyenlerin hevesi kursağında kaldı.
Sonuçlar ülkemize hayırlı olsun, selam ve saygılarımla.

Sayın aladin bey, dediğiniz gibi zaten hayırcılar yaralı bari biz tuz biber ekmeyelim. Ortada HAYR varken insan hayır dermi?
Sonuçlar milletimize hayırlı ve uğurlu olsun., selam ve saygılarımla.

Hayır ya da Evet o kadar beni cezb etmiyor. Bir oyumuz vardı allayıp pullayıp gittik ellerimizle verdik. Geriye ne zaman döner bilmiyorum. Bilemiyorum.

Sarı ışık gibi olabilmek gerek. Ne vakit yeşil ne vakit kırmızı yanar zamana ve icraatlara bırakmak gerek. Mihenk taşı gibi olabilmek gerek.

selam sevgi ve dua ile

Süvari kardeşim ışık yeşil yanmayıncaya kadar rahat eymeyiz. Her fırsatı iyi değerlendirmek lazım, saygılarımla.


ışık yeşil yanmayıncaya kadar rahat eymeyiz. Her fırsatı iyi değerlendirmek lazım, saygılarımla.


Sonuçlar milletimize hayırlı ve uğurlu olsun., selam ve saygılarımla.


Süvari kardeşim ışık yeşil yanmayıncaya kadar rahat eymeyiz. Her fırsatı iyi değerlendirmek lazım, saygılarımla.
..........yeşil ışık EVET

:'(

çok yazık okadar üzülüyorum anlatmam mümkün değil....

doğuda çalışan arkadaşlarımız var pkk lılar hastaları bile sedyeyle oy vermeye taşımışlar arkadaşlar hala ısrarla biz pkk ya hizmet etmedik diyebiliyorlar,

bende ısrarla sizlerin pkk ile aynı saflarda ne işiniz var diyorum,

ve kahrımdan ölüyorum,

bu nasıl bir basiretsizlik ve ferasetsizliktir.... ???

kim hayırlı kim hayırsız zaman gösterir ama acı gösterir diye korkarım


:'(

çok yazık okadar üzülüyorum anlatmam mümkün değil....

doğuda çalışan arkadaşlarımız var pkk lılar hastaları bile sedyeyle oy vermeye taşımışlar arkadaşlar hala ısrarla biz pkk ya hizmet etmedik diyebiliyorlar,

bende ısrarla sizlerin pkk ile aynı saflarda ne işiniz var diyorum,

ve kahrımdan ölüyorum,

bu nasıl bir basiretsizlik ve ferasetsizliktir.... ???

kim hayırlı kim hayırsız zaman gösterir ama acı gösterir diye korkarım



kardesim neye üzüldügünü anliyamadim... evet ciktigi icinmi yoksa... ???

cepni kardeşim..bi insaf.doğuda bizde yaşıyoruz.....dediğin şer örgütün sampatizanları var tanıdığımız...bir tanesinin ağzından EVET çıkmıyor....siz illa pkk yle beraber oy kullandınız diyorsunuz amma ..biz doğuda sadece sizin gibi düşünenlere kızıyoruz....yıllarca emek verdiğim.mhp bunu yaygınlaştırmaya çalışıyor...tansel çölajanıda evetçileri hainlikle suçladı.şükür tansel yahudisinin yanında olmadım....o çölajanı danıştayı silahla bastırdı..iftiralarla kimlerin üzerine atmaya çalıştığını biliyorsunuz.işte bu add başkanı çölajanı hayırcıların piri...

kardesler, evet cilerin icindede iyi insanlar var hayircilarin icindede, evetcilerin icindede kötü insanlar var , hayircilarin icindede....
biz karari buna göre degil, anayasa degisiklikleri ne getirip ne götürdügüne bakarak karar verdik..
bildiginiz üzere bu degisiklige hayir diyenlerde sadece iki madde icin hayir dediklerini müteaddit defalar acikladilar... bu iki madde aym sin yapisi, hsyk nin yapisi ile ilgili... bizler ise bilhassa bu iki madde icin evet dedik... cünkü bu iki kurum lkaik sol kesimin kalesi durumunda, meclisten müslümanlar yararina gecen her kanunu degistirilemez laiklik ilkesinin süzgecinden gecirmek suretiyle yapilacak her iyilestirmeye darbe vuruyorlardi... bunlarin bu gücü kirilmasi müslümanlar vurula 80 yillik parangalarinin kirilmasi olarak degerlendiriyorum...

sonucun evet cikmasi cok müsbet oldugu kanaatini tasiyorum...bilhassa ab yolundaki ülkemizin yoluda acilmistir....

oturup bayan çölaşanı dinledim. Maşaallah kadının ağzından bal damlıyor. Öyle bir ballandırıyor öyle bir süslüyor ki maşaallah. %42 allemei cihan %58 cahili cühela..

%42 cok cok bilinçli, hiç partizanlık yapmamış. Anayasa maddeleri yutmuşlar bitirmişler. %52 cahili hiç bişi bilmiyor.

Düşündüm yani. Hayır diyenler zengin, eğitimli, evet diyenler cahilse benim köyümün %70 i çölaşan sayesinden türkiyenin elit kesimi arasına girdi.


demogoji yapmaya gerek yok. Ha hayır diyen darbecidir demişsin, ha evet diyenler cahildir gaflettedir, haindir demişsin. Aynı kapıya çıkar.

Daha seçim sonuçlarını algılayamayan nereden yüzde kaç oy çıkmıştır göremiyen kişilerin seçmenleri böyle gruplaması büyük bir talihsizlik olsa gerek

nede güzelsöyledin "%42 cok cok bilinçli, hiç partizanlık yapmamış" diye
şimdi bir düşünelim bir mitingde patlıcanın kilosu kaç diye sorup işte bu yüzden hayır diyen birisi nasıl benden daha aydın veya akıllı oluyor hangi madde patlıcan piyasası ile ilğili ki hele bahçelinin matamatik prof larını kıskandıran 2009 hesaplaması aklımdan hala çıkmıyor o nasıl hesaptı öyle bunlarmı cahil bizmi çok akıllıyız anlayamadım birde partizanlık yapılmamış soruyoruz niye hayır diye eger evet dersek ögrenci biletlerine zam gelecekmiş diyor bumu akıllı şimdi
gelelim bayan çölaşana danıştay olayından sonra "allahın askeriyiz dedi" diye ihaleyi müslümanlara bırakmaya çalıan biri gerçek anlaşıldıktan sonra uzun bir müddet ekranlarda görülmedi şimdi yine görüldüya canım ülkemin başına bir çorap örecekler besbelli rabbim ülkemizi bu eğitimli akılsızlardan korusun amin

çölajanı devlet memuru değilmi.milletin vergisiyle beslenen bu kişi milletine hakeret yetkisini kimden alıyor...onun olduğu yerde adelet vardır demek mümkinmi.?


Siyasi Haberler

MollaCami.Com