Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


umudun tükenişi( pazar yeri)

oldum olası pazar günlerini hiç sevemedim,bu günde pazar dı ve bu günüde ruhum'un engin hafızasına ''pazar''koduyla üzüntü dolu düşüncelerle kodladım..
ey kalemim..!! bir tek sen anlatırsın ,bir tek sen derman olursun kırılan kalbimin hicranına..!
seninde hıçkırıkların hiç susmasın,sende kim bilir bu güne kadar kimlere tercüman oldun ?kimleri övdün..kimleri yerdin..kimleri eleştirip ,kimleri kızdırdın...?içimde tarif edilmez duygunun adını sen koy! nedir bu duygu..??
- ''yaşam kanunu''
(ilginç bir cevap )
bu güne kadar yaşamış olduğum bu dünya hayatında yürekten bir mutluluk,çok sevindiğim bir an'ı hatırlamıyorum (elhamdülillah.. şikayetçide değilim..)
elde edebildiğim bir başarı yok,daha çok elde edemediğim şeylerin hevesi,hayali,ihtirası var yüreğimde...istemesini bilemedik...yanlış yolmu takip ettik..??
afffff...siz söyleyin yıldızlar...
sizlerde suskunsunuz bu gece..gecenin en koyusu sus pus oldum..anlamsız cümleler kuran bir iç sesim..bide pişmanlıktan kramp geçiren duygularım...başka kıpırtı yok...ruhum hiç dinmeyecek bu gece galiba,uykuda terketti gözlerimizi....SİZDE GİDİN ! ARKANIZA BİLE BAKMADAN GİDİN..!!elbetteki tekrar döneceksiniz mekanınıza...yarı yolda bıraktınız beni ,ne olurdu şimdi uyuyor olsam..ne olurdu yani,şu anda kafamın içi çarşamba ''pazar'' ı olmasaydı...(gerçekten kafamın içinde ''pazar''lar bitmez..) bütün düşüncelerim hortlamış gibiler,ne kadarda huzursuzlar..!!!

ummak; bir şeylerden umut beklemek ,bir şeyleri umut etmek ,bağlanmak ne kadar kötü..!!
sil baştan yapmaktan bıktım yoruldum artık..en iyisi hiç bir beklenti sahibi olmamak..!! sadece çalışmak evet bu hayatın kanunu çalışmaktan geçiyor...gelişen bütün olaylar çaba larımızın toplamını oluşturuyor..çalışmalarımızın ,niyetlerimizin,emeklerimizin karşılığını alıyoruz...gelişen bütün olaylar KÜLLİ İRADE'nin doğrultusunda hareket ediyor ne söylersen söyle ''O'' NDA BİTİYOR...
yaşadığım bu ana kadarki geçen süre zarfında hayatımın toplamına baktığımda kocaman bir HİÇLİK var sadece...insanlardan iyice uzaklaşmam gerektiğini düşünüyorum..uzaklaşmalıyım..duygularımı körleştirmek,düşüncelerime EDEP öğretmek için uzaklaşmalıyım...
kırılmaktan,üzülmekten,anlaşılmamaktan,şikayet etmekten,edilmekten yoruldum artık....
çok yoruldum,gücüm kalmadı susmayı tercih ediyorum.....susuyorum.....susuyorum......susuyorum......


(UMUDUN TÜKENİŞİ....) HOŞÇAKALIN... 29.06.2008 SAAT:02:15....


Deneme Yazılarınız

MollaCami.Com