Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Bir saniye ülküdaşlarım

Bir saniye ülküdaşlarım

Değerli ülküdaşlarım bu gün yarım bildiğim Türçemle yazılarımla sizlerle hayel dünyamda bir düşünmeye davat edecğim.
Değerli ülküdaşlarım yaklaşık döt,beş aydır sizlerle ülkü ocakları tartışma furumlarından tanıştım ve yazı yazmaya başladım.
İlk kayıt olduğum ülkü ocakları tartışma furumlarından Değerli ülküdaşım ağabeyim Babakurt57 ile özel diyaloğum oldu.
Bir gün bana bir mesaj gönderdi yazılarını düzelt ben hangisini düzeltem dedi. tabiki sustum Babakurt57 tanımıyordum.
Aklıma asker ocağından bülük komutanımız Baybut'lu yüzbaşımız sayın İlhami Yumak komutanımızın bir sözü geldi.
Bir akılı insan kırk deliyi idere eder derdi. siz çavuşlar, bir manga askeri idare edemiyorsunuz derdi bizlere arkadaşlar.
Ben bölük komutanımız Baybut'lu yüzbaşımız sayın İlhami Yumak komutanımızı çok aradım, daha sonra emekli olduğunu öğrendim.
İsviç'rede bir caminin yapımından sorumlu hiyetinin başkanı olarak görev yatığını öğrendim. Cenabı Allah yardımcıları olsun.
Küçük oğlununda ikindi namazını kılarken secde vefat etiğini genç Fatih'den öğrendim. ben çok aradım olaşamadım bölük komutanımıza .
Cenabı Allah rahmet eylesin.bölük komutanımız Baybut'lu yüzbaşımız sayın İlhami Yumak komutanımızı Cenabı Allah evladı ile imtihan etmiştir.
Bu gün Babakurt57 bana aynı mesajı yolasa, ben derimki Babakurt57 bir deli muzaffer'i idare idemiyorsan nasıl ülkücü olcaksın derim arkadaş.
Değerli ülküdaşlarım bizler birbirimizin eksiğini tamamlayarak bir bütün olarak davamız oğruna gereken her şeyi göze alarak çalışmalıyız.
ülkü ocakları tartışma furumudan yeni yazı yazarken yöresel lehçemin kormancu olduğunu söylemeye korkuyurdum.
Bir gün bir ülküdaşımız beni komunislikle soçladı. Tabiki hoş görü ile karşıladım o gün.
Eğer o ülküdaşımız anaduluda yaşamış olsaydı belki ülkücü'de olamayacaktı. Ateşin içinden ülkücü olmak dahada zordur ülküdaşlarım.
Değerli ülküdaşlarım Türk milleti bir bütündür. Bunu bir insana benzetirseniz. O insanın dırnağı uzandığı zaman, altı kirlendiği zaman,
O dırnağı kökünden çekemezsiniz, ancak ozanan kısmı kesersiniz. O insanın sacı uzamışsa kökünden çekemezsiniz, üstünda birazını alırsınız.
Değerli ülküdaşlarım kapınızda bir köpek varsa ve koduz olmuşa, ozaman o köpeği korşuna dizersiniz. insanlara mikrubunu bulaştırmasın.
Değerli ülküdaşlarım Türk milleti bir bütündür, binlerce yıldır anaduluyu kendine yurt ve vatan edinmiştir, atalarımız kanları ile burayı vatan edinmişlerdir .
Türk milletinin içinen değişik lehçelerle konuşan insanlarımız vardır. hepiside birer Türk evladıdır. Burasıda Türk milletinin vatanıdır.
Değerli arkadaşlarım daha dün bizleri Çanakale'de yenemeyenler bu gün bizeleri sağcı,solcu,alevi,süni ve bir olan Türk milletinin bülmek için oyunlar oynuyorlar.
Değerli ülküdaşlarım (örneğin): Cenabı Allah birdir. ikidir diyen ve benim potumda vardır, oda tanrımdır diyen kimse hepimiz biliyoruzki o insan kafirdir, melondur.
Değerli arkadaşlarım bu gün Türk milletinini parçalamak ve yıkmak isteyen koduz köpekler bulunmaktadır.
Devletimizin gövenlik kovetleri bu koduz köpekleri imha etmektedir. Bir tanesi hariç, oda diğer köpeklere baka baka geberip Cehenemi boylayacaktır.
Değerli ülküdaşlarım bir ve bütün olan yüce Türk milletinini ikiye bölmek kimsenin hadine düşmemiştir. köpekler bazen hayel görür.
Değerli arkadaşlarım bu konuyu daha değişik açılardan değerlendirebilirsiniz. onun için konuyu uzatmak itemiyorum.
Bu konu hakında sizleri bir saniye düşünmeye davat ediyorum Değerli ülküdaşlarım...


Siyasi Haberler

MollaCami.Com