Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Fakıbaba'dan Başbakan'a:'İyi ki o trenden inmişim'

Halkın Trenine Bindim
07-03-2009 / 16:07
FAKIBABA, “AK PARTİ TRENİNDEN İNMİŞ OLABİLİRİM İYİ Kİ DE İNDİRMİŞLER. BU TRENLER GEÇİCİ TRENLER. BEN HALKIN TRENİNE BİNDİM. BU TRENDEN HALK İSTEMEDİĞİ SÜRECE BENİ KİMSE İNDİREMEZ” DEDİ.

FAKIBABA, “HALKIN TRENİNE BİNDİM”

FAKIBABA, “BEN KOLTUK SEVDALISI DEĞİLİM, URFA SEVDALISIYIM”

BAŞBAKAN ERDOĞAN’IN ŞANLIURFA GEZİSİNDE TOPÇUMEYDANI’NDA YAPTIĞI KONUŞMADA KENDİSİ HAKKINDA SARF ETTİĞİ CÜMLELERE, BELEDİYE BAŞKANI DR. AHMET EŞREF FAKIBABA’DAN YANIT GELDİ.

HALEPLİBAHÇE’DE İBRAHİM ASLAN’A AİT SEÇİM BÜROSUNUN AÇILIŞINDA KONUŞAN FAKIBABA, “AK PARTİ TRENİNDEN İNMİŞ OLABİLİRİM İYİ Kİ DE İNDİRMİŞLER. BU TRENLER GEÇİCİ TRENLER. BEN HALKIN TRENİNE BİNDİM. BU TRENDEN HALK İSTEMEDİĞİ SÜRECE BENİ KİMSE İNDİREMEZ” DEDİ.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ı GAP Havaalanı’nda karşılamaya giden Şanlıurfa Belediye Başkanı, Bağımsız Belediye Başkan Adayı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Erdoğan’ın Topçu Meydanı’nda halka hitap ederden kendisini hedef alarak yaptığı konuşmayı üzüntü ile karşıladığını söyledi.

Haleplibahçe ve Hayati Haranı Mahallesi’nde yine bir gecede 2 ayrı seçim bürosu açılışına katılan Belediye Başkanı Fakıbaba, burada yaptığı konuşmalarda Başbakan Erdoğan’a yanıt gönderdi.

Haleplibahçe’de Saadet Partisi İl Genel Meclis Üyesi Adayı İbrahim Aslan’ın seçim bürosu açılışında konuşan Başkan Fakıbaba, “AK Parti treninden inmiş olabilirim ama ben halkın trenine bindim, bu trenden halk istemediği sürece beni kimse indiremez” dedi.

Kendisini “Koltuk Sevdalısı Olmakla” suçlayanlara sert yanıt veren Başkan Fakıbaba, “Ben hayatımda koltuk sevdalısı olmadım. Ama hizmet sevdalısı oldum. Ben halkımı seviyorum. Çocuklarımızın geleceğini düşünüyorum. Allah şahittir ben hayatımda hiç koltuk sevdalısı olmadım. Benim bir sevdam var oda Şanlıurfa Sevdasıdır” diye konuştu.

Şanlıurfa ile ilgili hayalleri olduğuna dikkat çeken Fakıbaba, “Malum kişiler dediler ki sen bize yaramıyorsun. Seni biz AK Parti’ye aday etmeyeceğiz. Bu trene bindirmeyeceğiz. Ama ben direttim gittim aday oldum. Beni trenden indirdiler. Allaha Şükür ki ben halkın trenine bindim. 7 Vagonlu trenden beni indirmiş olabilirler ama halkın treninde halka ters hareket etmediğiniz takdirde, halkın menfaatlerini gözettiğiniz takdirde kimse sizi halkın treninden indiremez” şeklinde konuştu.

Göreve geldiği 5 yıllık süreçte özellikle Haleplibahçe ve çevresindeki mahallelerde yaptığı hizmetleri anlatan Başkan Fakıbaba, yürütülen hizmetlerin eskisi ile yenisi arasında kıyaslamalarda bulundu. Fakıbaba, ayrıca 2. dönemde uygulamaya koymayı planladığı projeleri açıkladı.

Haleplibahçe’deki seçim bürosunun açılışını gerçekleştiren Bağımsız Belediye Başkan Adayı Fakıbaba, daha sonra Hayati Harrani Mahallesi’nde yine Saadet Partisi İl Genel Meclisi Adayı Cuma Demir’e ait bir seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Her iki seçim bürosu açılışında Başkan Fakıbaba ve beraberindekileri kalabalık bir hak topluluğu karşıladı. 7 Milletvekilini protesto etmek amacıyla yine ceketlerin kullanıldığı açılışlarda, havai fişekleri gösterileri geceye renk kattı. Her iki seçim bürosu da görkemli bir şekilde hizmete açıldı.

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’yı sonuna kadar desteklediklerini ifade eden Saadet Partisi İl Genel Meclis Adayı İbrahim Aslan, seçim bürosu açılışında kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ederken, yerel seçimlerin 29 Mart akşamı hem Fakıbaba hem de Saadet Partisinin zaferi ile sonuçlanacağını sözlerine ekledi.

üffffffffffff sıktı şu neyin ne partisi >:( >:(

sıkıldıysan okuma

sende gönderme >:( zaten şöyle bir göz attım :P

::)

siyasi pek haber burada olmadığından sesiz kalmayı yeğlerim.lakin bu memlekette tren çok,isteyen istediğine binerde inerde.kişilerin gücüyle oluyorsa.demokrasi nerede


Siyasi Haberler

MollaCami.Com