Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Mıllı görüs nedır......?

MILLI GÖRÜS NEDIR......?

ZIRA MILLI GÖRÜS: Mekkeliler yapamazlar ya, velevki sag elime Günesi sol elime Ay`i verseler
yine bu hakkin davasindan asla vaz gecmeyip Hak`ki teblig edecegim, diyerek hicbir müsrik ve kafirden korkmayarak Hakki teblig ve tafsiye eden peygamberimizin görüsüdür.

MILLI GÖRÜS: Dicle kenarinda bir kurt yerse koyunu.yarin ALLAH soracaktir ömerden onu
diyen. Sam valisine, " isittimki bir saray yaptiriyormussun, eger kesenden yaptiriyorsan israf ediyorsun, yok eger beytül maldan yaptiriyorsan ihanettir..diye mektun yazan: "Allaha yemin ederimki Nusirevadan daha adaletliyim " diye kürek kemigine yazi yazip sam valisine gönderen, sirtinda sehidin aile ve cocuklarina yiyecek icin un cuvalini tasiyan " iste talip olmamali matlup olunmali.. diyerek en yakin arkadasina ehli olmadigi icin is ve hizmet vermeyen Hazireti Ömer'lerin görüsüdür.

MILLI GÖRÜS: Cuma namazini eda ettikten sonra saltanat elbisesini cikararak, bir beyaz bez misali giysiye bürünüp " Eger ölürsem bu benim kefenimdir, oglum kilic Arslana biat edin" diyerek
kendi kuvettinden alti misli fazla olan Diyojen'in kumandasindaki 300 bin kisilik bizans ordusuna saldiran ve sonunda düsman ordusunun kumandani ile bir cok askerini esir alan ve esir olan kumandana "seni af ediyorum git tekrar kuvvet peydah et yine karsima cik" diyen Malazgirt Kahramani Alparslanlarin görüsüdür.

MILLI GÖRÜS: Misafir bulundugu odada kur'an-ikerim'in asili bulunmasundan sabaha kadar uyumayarak ayakta bekleyen, hicbir kafir devlet ile ittifak yapmadan ve ALLAH yolunda ölümden korkmadan Osmanli Devletinin banisi Osman beyin görüsüdür.


MILLI GÖRÜS: Kosova muharebesinde "ecdadimizin düsman tarruzlarina Fileri siper almamis, ancak sinelerini düsman oklarina karsi tutarak harp meydanlarindan muzaffer cikmis ve bir cok kaleler fethetmistir" diyen Yildirim Beyazit'larin görüsüdür.

MILLI GÖRÜS: Daha 14 yasinda iken "Baba eger sen padisah isen düsmanlarin bas kaldirmislar ordunun basina gec, yok eger yok padisah ben isem sana emir veriyorum ordunun basina gec"
diyen daha 22 yasinda iken hic bir engel tanimamdan üstün zekasi dehasi ile ilk olarak barudu topu icat eden " Ya bizans beni alir, yada ben bizansi" diyerek karadan gemileri denizden at yüzdüren, "Hocamin kabulu benim kabulumdur" diyerek Peygamber efendimizin methü senasina nail ve müyesser olan Fatih Sultan Mehmet Han Hz. Görüsüdür.


MILLI GÖRÜS: "Ben asalata degil Liyakate deger veririm" diyerek Devlet islerinede liyakat ve ehliyet takip eden, "Bu dünya iki hükümdara az gelecek kadar küccükmüs" diyen "Hocalarimin atina ayagindan sicrayan camur benim seref madalyamdir, ölünce beni bu camurlu lata ile defnedin" diye vasiyet eden, son vaktinde Nedimi Hasan can'in (Sevketlüm Allaha kavusacaksiniz) sözüne mukabele ederek "Ulan cocuk sen bizi ALLAH tan ayrimi zannediyordun" diyerek Rahmani Rahime kavusan Yavuz Sultan Selim Han'larin görüsleridir.

MILLI GÖRÜS: Siz bizim gemilerimizi yakmakla sakalimizi tras etmis oldunuz, tras olunan sakal daha gür biter, fakat biz Kibrisi Fethetmekle sizin kolunuzu kestik, kesilen kol bir daha bitmez geri gelmez, diyerek Kafirin elcisi ile alay eden Sokullu Mehmet Pasa'larin görüsleridir.

MILLI GÖRÜS: Filistin topraklari benim olmadigi gibi üzerinde yasiyan insanlarinda degil, o topraklar altinda yatan Sühedanindir. para ile toprak alinmaz, ancak kan dökülmekle elde edilir, diyerek Theodore Herzl'i
huzurundan kovan, hic bir zaman küfrün ve fiskin sesine kulak vermeyerek Allah'in emirlerine sarilarak 36 yil, yahudi, Ermeni, Rum gibi ve hatta jontürkler ve fasik facirlerle amansiz mücadele edip Imparatorlugunu idame ettiren ikinci Sultan Abdulhamit Han Hazretlerinin Görüsleridir.

MILLI GÖRÜS: Avrupadan alinan küfür kanunlarini bir kenara iterek, ecdadinin idare ettikleri ilahi nizami tekrar ihya ederek onunla Devlet idaresine talip olanlarin görüsüdür.


MILLI GÖRÜS: Din ile Devlet birbirinden ayridir diyerek Dini Devletin baskisi altina almayip Din-e muhtariyet taniyarak idare seklindeki ölcülerini bütün kainatin Halik ve Mürebbisi olan Allah'in kanunlarina dayamak isteyen idarecilerin Görüsleridir.


MILLI GÖRÜS: Idari mekanimizda emri Amerikadan, Avrupadan, Rusyadan, Cinden, IMF'den, AB'den, Siyonizmden, Sosyalizimden, Fasizmden ve bütün izimlerden el'hasil Kafirden Fasiktan facirden almayip Ilahi adaletten, Temiz Kalpten, Yilmayan ve Korkmayan yürekten, Ejdadinin feyizli idaresinden almak isteyen, Necip ve Kahraman Önderlerinin Görüsüdür.

MILLI GÖRÜS: Ehli kibleye kucagini acan ümmet olma suurunu iliklerine kadar benim semis
özümsemis, Tarihte ki Islam alimlerine sahip cikan hic birini tekfir etmeyen yigitlerin görüsüdür.

MILLI GÖRÜS: El'hasil inananlarin ve Memleketine, Milletine her faydali olmak icin, Sanayilesmek icin canatan ve Bu hususta hicbir fedakarliktan




Milli Görüş, başkalarının hayal dediği bir ideale sıkı sıkı yapışıp, aklından bir an olsun bile tereddüt geçirmeden inanmanın adıdır.

Milli Görüş, kendini unutup yangına elindeki su kovasıyla dalanların tereddütsüzlüğüdür...

Milli Görüş, geceleri "Osman" gündüzleri, "Hamza" olmanın bedelidir...

Milli Görüş, bir ömür boyunca sürse bile, gözyaşının, rahmet-i ilahi ile onurlandırılacağı zafer sabahının parolasıdır...

Milli Görüş, "ey kulum dünyada ne yaptın" hitabına, "dünyada kendimi sadece senin için yakıp külettim" cevabıdır...

bu metni bugünki SÖZDE milli görüşçü ama özde dinlerarası diyalogcuların okumasını,

okuyup geçmişte yaptıklarına bir bakmalarını,mesela israil ile imzalanan askeri anlaşmalara,hani şu filistini vuran anlaşmalara ,ama milli görüşçülerin ısrarla yok öyle birşey dediği ama zamanın dışişleri bakanının var dediği anlaşmalara....!

ve gerçekleri görebilmelerini yürekten niyaz ederim....

paylaşım için teşekkürler hem de yürekten,


bu metni bugünki SÖZDE milli görüşçü ama özde dinlerarası diyalogcuların okumasını,

okuyup geçmişte yaptıklarına bir bakmalarını,mesela israil ile imzalanan askeri anlaşmalara,hani şu filistini vuran anlaşmalara ,ama milli görüşçülerin ısrarla yok öyle birşey dediği ama zamanın dışişleri bakanının var dediği anlaşmalara....!

ve gerçekleri görebilmelerini yürekten niyaz ederim....

paylaşım için teşekkürler hem de yürekten,


şunu belirtmekte fayda var şuan bu dediklerinizi yapanlar zaten açıklama yaptılar MİLLİ GÖRÜŞ GÖMLEĞİNİ çıkardıklarını söylediler bunları yapanlar milli görüşçüler değil o gömleği çıkaranlar asla milli görüşçü olamazlar

ama şunu da anlamıyorum insan nasıl milli görüş gömleğini çıkarır milli görüş hakkın davasıdır hakkı üstün tutan bir davadır.kalu belada ALLAH a verdiğim sözlerin tümüdür.

bu gömeliği çıkaranlar niyetlerini ortaya koymuş kişilerdir .şimdi ism vermiyecem kimin çıkardığı hakkında zaten yaptıklarıyla kimi üstün tututukları orta kendilerini belli ediyorlar


Siyasi Haberler

MollaCami.Com