Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


cocuklara cok güzel ceza.!

Adana Valisi İlhan Atış,''Polise taş atan çocukların ailelerinin yeşilkatları iptal edilecek,kömür yardımları kesilecek'' açıklaması ile amaçlarının ''korkutmak yada tehdit etmek değil, çocukları topluma kazandırmak'' olduğunu, bukapsamda mahallelerde görüşmeler yapacaklarını vurgulayarak, ''Uygulamaöncesinde ailelerle çay içeceğiz'' dedi.
Vali Atış, AA muhabirineyaptığı değerlendirmede, devletin geleceğin teminatı çocuklarıneğitimlerini sağlamak için her türlü yardımı yaptığını, eğitim parasıödediğini, kitaplarını karşıladığını, bu yüzden bu çocuklarınailelerinin ''param yok çocuğumu okutamıyorum'' gibi bir gerekçesininolamayacağını bildirdi.
Devletin çocuklarıokutmakla kalmayıp, muhtaç ailelere de yeşilkart aracılığıyla sağlıkhizmetinden kışın üşümemeleri için kömürüne kadar her türlüihtiyaçlarını karşıladığını anlatan Atış, ''Bu tabloda, henüzçocukluklarını yaşayan, geleceğimizin teminatlarının devletin polisinetaş atması kabul edilebilir mi? Yeşilkartı iptal edip, kömür yardımınıkesmekteki amacımız, aileleri korkutmak ya da tehdit etmek değil,çocuklarımızı topluma kazandırmaktır'' dedi.
http://www.haber7.com/haber/20081030/Tas-atan-cocuklara-cezanin-amaci.php

cok güzel bir düsünce, cocuklari ailelerinden daha iyi kimse kontrol edemez...


Siyasi Haberler

MollaCami.Com