Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


>>teröristin moral kaynağı olan bir iktidar>>

Can askerimiz toplu katliama maruz kalmadıktan sonra zaten hiçbir zaman iktidar çevrelerinden ne bir ses, ne de bir nefes duyulmamaktadır uzun zamandan beri.

Ramazan boyunca hemen her gün birer ikişer şehit tabutları dört bir yana yollandı, bu millet oruçlu ağzı ile vatan sathında otuzdan fazla şehit defnetti ama hiç birinde iktidarı temsilen kimseleri görmedi.
Bayram ertesi on yedi şehit birden verilince Cumhurbaşkanı birine diğer yetkililer başkalarına katıldılar ve bağrı yanık milletin “özel teveccühüne” hep beraber şahit olduk.

Bu millet; bugün Çankaya’da oturan zatın Dışişleri Bakanı olduğu dönemde meşhur Zana ve saz arkadaşlarını nasıl kırmızı halılarla karşıladığını unutmadı.

Bu millet; Zana ve saz arkadaşlarının bu iktidar döneminde bir takım allem–kullemlerle salıverildiklerini unutmadı.
Bu millet; teröristlerin, şehir meydanlarında bebek katilinin posterleri ile bu iktidar döneminde yürümeye başladıklarını, caddeleri, sokakları ve iş yerlerini bu iktidar döneminde ateşe vermeye başladıklarını unutmadı.
Bu millet; sadece bu iktidar döneminde terör örgütü yandaşlarının ve yatakçılarının yaptıklarının ve söylediklerinin yanlarına kaldığını hatırlamaktadır.

Bu millet; daha dün hükümet sözcüsünün de belirttiği gibi teröristlerin Avrupa ülkelerinde cirit attığı halde AB teslimiyetçiliği bu iktidar döneminde zirve yaptığı için her şeye göz yumulduğunu iyi bilmektedir.
Bu millet; daha geçen sene Dağlıca baskınında yirmi bir vatan evladı şehit olduğunda bu iktidarın başının “gelecek ay ABD’ye gideceğim, sayın başkanla bu meseleyi de konuşacağız” şeklindeki lakaytlığını, vurdumduymazlığını, milletin acılarını hiçe sayan tavrını unutmadı.

Bu millet; altı yıllık iktidarlarının sonunda “teröristler Avrupa ülkelerinde cirit atıyor” itirafı ile aymazlığını, umursamazlığını, iktidardan çok bir muhalefet duruşuna daha yakın olduğunu kendi ifadesi ile tescil eden bir kadronun mayasını incelemeye başlamıştır.

Bu millet; teröristleri ülkelerinde cirit attıran, bu milletin can düşmanlarına kucak açan AB’nin dayatmaları ve de ayartmaları ile yasalar yapıp, teröristlerin bütün yollarını açan, onlarla mücadele eden vatan evlatlarının ise ellerini bağlayan AKP iktidarının her yaptığını bir kenara not etmektedir.

Bu millet; hakkını arayan, ekmek teknesinin özelleştirme adı altında elinden alınmasına demokratik tepkisini koyan millete acımasızca davranıldığı halde, metropol şehirlerde terör estiren,araba ve iş yerlerini ateşe veren teröristlerin her defasında ara sokaklarda kaybolmaları adetinin de bu iktidar döneminde başladığını çok iyi bilmektedir.

Terörün ve teröristin moral kaynağı bir iktidarla daha fazla yol alınamayacağı artık iyice anlaşılmıştır.

"Terörün ve teröristin moral kaynağı bir iktidarla daha fazla yol alınamayacağı artık iyice anlaşılmıştır. "


acaba anlasilmismidir?!... ama fazla zaman yok 5 ay sonra görecegiz...

Rabbim hayırlar göstersin,

ama korkuyorum,

zira ''Nasılsanız öyle yönetilirsiniz'' buyuruluyor,

nasıl olduğumuz da malum!!!

bu kadar olayı hükümete bağlamasamda...büyük piyalepaşada yapılanlar vebal olarak yeter...


Siyasi Haberler

MollaCami.Com