Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Tarık Akan'dan Başbakan'a sert sözler

Eskişehir'e Büyüşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in yapmış olduğunu ‘Bal Mumu Müzesi' açılışına katılan birçok ünlü oyuncu ve sanatçı, bu sabah da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Atatürk Anıtına çelenk koyduktan sonra kentten ayrıldı.
Kentten ayrılmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu Tarık Akan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 19 Mayıs'ta Türkiye'de bulunmamasını eleştirdi.

Atatürk Bulvarı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk koyan ünlüler daha sonra bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nın daha geniş kutlandığı günleri hatırlatan Yılmaz Büyükerşen, "Eskiden bu cadde de tribün kurulurdu. Kutlamalar burada yapılırdı. Şimdi bir antrenman sahasında yapılacak. Siz sanatçılar Atatürk'e bağlı olan insanların çocukları olarak, bu anıtın önünde çelenk koyup, saygı duruşunda durma teklifinizi saygıyla karşıladım" diye konuştu.

TARIK AKAN'DAN BAŞBAKANA 19 MAYIS TEPKİSİ

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramın kutlamalarında Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın kaçtığını iddia eden ünlü oyuncu Akan, "Çok acı yıllar yaşıyoruz. Bu ülkenin başbakanı bir bahane uydurup Anıtkabir'e gitmemek için elinden ne geliyorsa yapıyor. Amerika Birleşik Devletlerine bu tarihte gitmesine gerek yoktu. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'ndan kaçmak için gitti. Önümüzde 30 Ağustos Zafer Bayramı var, bakalım ona nasıl bir bahane uyduracak. Atatürkçülüğü, Laikliği nasıl yıkarız diye uğraşıyorlar. Bizlerde elimizden ne geliyorsa, ne Mustafa Kemal'e ne Cumhuriyetçiliğe en ufak şekilde dokundurtmayacağız. Bu ülkeyi onların istediği şekilde inanç bazlı, din bazlı sisteme oturturmamaya çalışacağız" dedi.

hayırdır akil adamlar listesine giremediği için canı mı yanmış :)

akil ne cok cahilimde?

kürt sorunu çözümü sürecinde toplu ikna etmek üzere başbakan tarafından oluşturulmuş insanlar topluluğu. toplumun sevilen sayılan insanları seçmişler bir de bu sreci destekleyenler tabi..

akil = akıl sahibi, akıllı, kurnaz, ikna kabaliyeti olan vs. vs. aklına ne geliyorsa o :)

bu adamlar il il gezip kürt sorununun çözümünü anlatıyor insanlara..

Söyleyen mûteber değilki,söylenene îtibar edelim

Şeytan çalar,bu söyler,o mûsikîler bizi bozar
:;-):


Haberler

MollaCami.Com