Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Bırakın Okusunlar

Yıllarca güzel kitabımız Kur'anı Kerim'i ya tozlu raflarda yada çocuklarımızın erişemeyeceği, büyüklerin dahi indirmeye zorlandığı yükseklere kondu.küçüklere el vurdurmadık aman çarpılırsın,aman sen küçüksün aman ha aman ha diye diye sanki güzel kitabımız korkunç bir şeymiş gibi çocuklarımızdan uzak tuttuk onu bir türlü ne biz anladık nede çocuklarımızın anlamasına fırsat verdik,ne öğrene bildik nede öğrettik.bırakın bırakın ki herkes öğrensin.
kur'anı yaşasınlar yaşatsınlar.öğretirkende kutsal kitabımızın nasıl sayılması nasıl sevilmesi gerektiğinide birlikte öğretmeliyiz.
Selam ve dua ile
(yazı alıntı değildir)

çok güzel bi paylaşımdı teşekkür ederiz. çocukken kazandıramadığımız güzellikleri büyüdüklerinde zorla yapmaya çalışıyoruz. keşke her şeye zamanında başlayıp onları bu güzel duygulardan gizleyip güzelim bedenlerine boş şeyler doldurmasak.

ellerine sağlık aliemin kardeşim yazdıklarına aynen katılıyorum.çok güzel ifade etmişsin ben okurken çocuklarımda ellerine alıyorlar bazen yüce kitabımızı beni taklit ederek okuyormuş gibi yapıyorlar :)
çok hoşuma gidiyor :)
ama biz çocukken gerçekten dokundurtmuyorlardı bize >:(
saygıyı tabiki öğreteceğiz ama uzaklaştırarak değil sevdirerek ...

Güzel bir malümat ama keşke başlangıçta ki karikatür olmasaydı.
şahsen,kendimce yakışmamış...Onun yerine Yüce kitabımızın fotoğrafı olabilirdi...Vesselam

okuyan gözlerinize sağlık..

ücharfbeşnokta kardeşim o resmi kaldırabilirsin.selamlar...

elinize sağlık

MEVLAYA hamdü senalar olsun
inşallah artık daha bilinçli bir nesil yetişiyor..

Neden bu hale düştük ki zaten o kuranı rafa kaldırdık işte o zaman o kuranda bizi rezil etti ya adam gibi alırız dünyaya hakim oluruz yada bırakmaya devam ederiz bize her gün hakim olanlar çopalır Filistinden de fena etmezlerse bizi bakalım görelim.


Kur'ân-ı Kerîm ve Tefsir

MollaCami.Com