Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Rüyam da Allah I (c.c)gördüm

Rüyamda camii duvarı gibi taş örgülü duvarda Allahın(c.c) bana arapça ezan okudugunu ve duvardan arapça kalimelerin gökyüzüne dogru yükseldigini gördüm..sanki duvarda kocaman bir agız vardı..ama Allahı(c.c) görmedim..Sadece o olduğunu anladım.ama tek kelimesini anlamadı..sonra beni erkek arkadaşım kucagına alıp götürdü...yorumlarsanız minnet duyarım..sağolun varolun.

siz cok guzel ruya gormusunuz allahin sevdigi kulusunuz

başka oyle guzel ruyalarinz yokmu anlatsaniz

Gördüğünüz rüya şeytani de olabilir. Çünkü Allah mekandan münezzehdir. Onu herhangi bir mekana sığdıramaz ve şekle sokamazsınız.

sonrasında erkek arkadşınızı görmeniz de ne kadar şeytani oldugunu göstermektedir

Bende ruyamda Allah tealayı gördüm nurdan iki sutun vardı ve uzun bi duvar vardı duvarın bir kısmı yıkıktı. hz Ömer orda duruyordu. bir başka ruyamda hz Ömer beni evimden alıyor semaya yükseliyorduk ama ben çok gitmeden durdum. bir başka ruyamda ise Bir zaat beni bursadan yolcu ediyordu. ısparta barlada buluyordum kendimi bir camiden abdest aldım ve bi çayırda evliyatullah ile namaza durduk. imamımız nurdan gözükmüyordu. namaza herkez katılamıyordu çevrede halk bizi izliyordu. en son dün gece ise kendime zor geldim. Ruyamda Efendimiz s.a.v bir sandalyede oturuyordu ve ölmüştü ben üzerine örtü örtüyordum. bağırıyordum uyanın ey kureyş uyanın ey ümmeti muhammet sabah namazı diyordum bir kısım halk uyanıyordu birden karanlık bi mısır tarlasına girdim korkup geri çıktım . uyandığımda baya titredim ve sabah namazı vakti girmişti ezanı beklemeden namazımı kıldım. bu ruyalarımı tabir edebilecek bi zaat varsa tabir ettirebilirmisiniz


Misafir Soruları

MollaCami.Com