Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


F.M.Y.D Geleneksel kermesi (Denizli)..



Kermesimize teşrif ve dualarınızı bekleriz inşallah.. :)

Allah bereketli eylesin emegi gecenler de Allah razi olsun bir ziyaretim oldu bir cayi icmictik


Allah bereketli eylesin emegi gecenler de Allah razi olsun bir ziyaretim oldu bir cayi icmictik


Allah cümlemizden razı olsun inşallah..
Yenişehire mi geldiniz? Kaç yılında geldiniz?

Sormayayım dedim ama gece gece aklıma takıldı,sormadan edemeyeceğim sanırım ::) Fakir ve muhtaçlara yardım derneği derken? :-\ Yurtlarımızın düzenlediği bir kermes mi?Konu özel bölümde olunca öyledir büyük ihtimal ama dernek olayı kafamı karıştırdı ??? :-\

Evet kardeşim. Yurtlarımızın derneği.

Yurtlarımızın derneğinin ismi bazı yerlerde "Okul ve kurs talebelerine yardım derneği", bazı yerlerde "okul çağındaki talebelere yardım derneği", bazı yerlerde ise "fakir ve muhtaçlara yardım derneği" olarak geçiyor. Hatırladığım kadarı ile toplam 34 tane il ve ilçede "Fakir ve muhtaçlara yardım derneği" olarak geçiyor. Biri de denizli. Zaten broşürde de yazıyor yenişehir talebe yurdu diye ;)

Bu arada kermesimiz çok güzeldi. 7gün boyunca ordaydık. Hizmet etmeye çalıştık, güzel vakit geçirdik. Allah hizmetimizi ve yapılan tüm hizmetleri kabul etsin.. Yarın kermesimizin son günü. kermesi de Kermes alanını da, gelenler çok beğendi. Bizi küçük görenler hayretler içinde kaldı. Ben bizzat şahit oldum. Yiyecek ve içeceklerdeki titizlik, temizlik herkesin çok hoşuna gitti ve gelenler ertesi günlerde gelmeye devam etti.

Özellikle de hanımlarımızın kendi el emeği ile yaptığı, danteller, oyalar, pikeler, kılıflar Aşırı ilgi gördü ve yok sattı.
Aynı şekilde her gün istisnasız aksama olmadan gene hanımlarımızın yaptığı börekler pastalar için herkes sabah kahvaltılarına geldi. sadece sabah kahvaltısı değil bir dakika bile pasta börek reyonu boş kalmadı.

Aynı şekilde bir çok standımız vardı. Oyuncakçısından ayakkabıcısına, oyun parkından, hattatına, halıcısından manavına, kar şerbetinden dondurmasına, haşlanmış mısırdan patlamış mısırına, çiğ köftesinden taze sıkılmış meyve suyuna telefoncusundan ahşap malzemecisine kadar 50 yi aşkın stand vardı..

Allah devamını erdirsin inşallah. Her sene daha da güzelleşerek gidiyor.. Geçen seneye nazaran daha da bi güzeldi. Gelecek sene için Bu seneden neler yapılacağı düşünülüp ayarlanmaya başlandı bile :)

ne güzel maşallah..

Ne kadar guzel mevlam emegi gecenlerden razi ve memnun olsun.

insaallah yarin da rekoru kirip herseyinizi bitirirsiniz

Amin..
inşallah..
Geçen seneye göre baya bi artış var..
Allah tüm emeği geçen kardeşlerimizden razı olsun..

;)


Özel Yazılar

MollaCami.Com