Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim
Nisan Ayının Popüler Üyesi (katılım)
son katılım: 15 Nisan
Nisan ayı bahar bir başka güzel yaşandığından en sevdiğim aydır. Bu yüzden yarışmaya bu ay katılmak isterdim ancak aktif olabilmek için çok vaktim olmuyor ::)
Gelecek Nisan ayına inşaallah diyelim ;)
Katılacak arkadaşlara başarılar dilerim :)
Tam 1 yıl önceki nisan ayı yarışmasında birinci olmuştum :-[ :-[ Zaman ne çabuk geçiyor :)
Nisan ayı benim için çok ayrıdır.Katılacak kardeşlerime şimdiden başarılar diliyorum :)
madem bu kadar korkuyosunuz bende varım nisan ayının çalışkan üyelerinden biri olmaya.gelsin bakalım şu benim rakipleirmde bi paylaşalım kozlarımızı.bu ay ben çok aktif olcam inş.diyorumki hiç boşuna katılıpta yorulmayın ;D ;D ;D ;D
ben varım nisan ayının EN ÇALIŞKAN üyesi olmaya tamammı. ::) ::) ::) 8) 8) 8)
baska aday yok galiba leyya :)
he he olabilir bak ;) hadi bakalim hayirlsi
Leyya senin hakkından ancak bir Antep'li gelir. 8) :D
Benim sen gibi vaadim yok, sen gibi kamyonum yok, seçim arabam yok; elimde olan tek sermeyem dua'm ve temennilerim. :)
Bu günahkârın ağzından çıkan dua'lar kabul olunur mu; o ayrı mesele ::)
Velhâsıl... Çekil bakıyım. Ben de varım. :D
;D ;D ;D
Leyya kendinde misin bunlar ne ;D
Katılan kardeşlerime başarılar dilerim..
Şunu dikkat çekmek isterim,Leyya kardeşimiz hızlı başlamış seçim proğramına. :D
Katılmayı düşünen kardşlerimiz gecikmesinler derim.... :)
seçim propagandası serbest : ) çikolata dahil rüşvet dağıtmak yasak :)
yağmur ve zambak, nisan ayı ikiniz içinde önemli sanırım. :) oylamada adınızı görürseniz şaşırmayın :o :)
Leyya senin hakkından ancak bir Antep'li gelir. 8) :D
Benim sen gibi vaadim yok, sen gibi kamyonum yok, seçim arabam yok; elimde olan tek sermeyem dua'm ve temennilerim. :)
Bu günahkârın ağzından çıkan dua'lar kabul olunur mu; o ayrı mesele ::)
Velhâsıl... Çekil bakıyım. Ben de varım. :D
firdevs kardeşim finansmanım göreyim seni.. :D Leyyanın hakkından gel bakalım ;D
görüşürüz seçimlerde,seçimden sonrasıda var yalnız,kıran kırana bi mücadele olacak bu gidişle.bana oy vermeyeni şu imzamdaki gazetede yayınlicam ama.bana finansmana gerek yok ben kendim yeterim zaten..
firdevs kardeşim finansmanım göreyim seni.. :D Leyyanın hakkından gel bakalım ;D
katılan arkadaşlara başarılar diliyorum...hak eden kazansın inş.
[img width=580 height=435]http://img16.imageshack.us/img16/1107/leyya.png[/img]
Leyya bunlar neee???? tüm şehre tura falan mı çıktın ne :Dreklam panoları ....aman Allahım....bu ne enerji bu ne dinamiklik :D ben de destekliyeyim bari (bana küçük bi hediye artık şettirirsin jip gibi ;) ;D)
katılan arkadaşlara başarılar diliyorum...hak eden kazansın inş.
Teşekkür ederim Meymune; desteğin yeter. 8) O'nun kaderi Deniz Baykal gibi olacak. ;D
Az enerji çok iş Leyya. Benim propagandaya ihtiyacım yok.Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. 8)
Vizelerim bitmek üzere, finallerede Allah kerim. Hep burdayım söyleyeyim. 8) ;D