Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim
Adını Soyadını Yaz Kendini İyi Hissetebileceğin Evi Gör:)
Sizinki daha konforlu gibi ;D
Evet konforlu bisikletimde var. ;D ;D ;D
bana dağ evi çıktı :D daha önce de bakmıştım yine aynısı çıktıı
Bana da hurdalıkda baraka çıktı... :-\ bu ne yaa... ben burda değil rahat etmek gece korkudan uyuyamam bile.. ;D
teşekkürler..
göçebe çadırı ;)
banada bu çıktı. eh napalım bunuda şükür.
bana da mağara çıktı.. bence bunda bi yanlışlık var.olsun en azından üstü kapalı
hayırlı atışmalar
:)
Banada ceza evi hücresi çıktı :o bak şimdi kendimden bile şüpe etmeye başladım ::) bu nasıl kişilik yavvv hadi baraka veya hurdalık çıksa mütevaziyim diycem ;D
Banada ceza evi hücresi çıktı :o bak şimdi kendimden bile şüpe etmeye başladım ::) bu nasıl kişilik yavvv hadi baraka veya hurdalık çıksa mütevaziyim diycem ;D
:) :) :) :) :)
ağaç ev çıktı....
tam benlik ;D ;D ;D
Güle güle oturun arkadaşlar, hayırlı olsun geliriz artık, Ravza Hamza'yı da ziyarete gideriz :D :D :D
Temiz çamarız vs.. getirelim mi :D
ßir iLk sanırım 8) 8) 8)
[IMG]http://img232.imageshack.us/img232/7830/im019ot2.jpg[/img]
James ßond viLLası :P
Dalganı geç bakalım firdevscim gün gelir devran döner ;D ;D ;D iyi olur temiz çamaşır yanlızlığı severim ama pasaklılığı asla hücredeyiz diye pismi olmak lazım :D :D :D
Güle güle oturun arkadaşlar, hayırlı olsun geliriz artık, Ravza Hamza'yı da ziyarete gideriz :D :D :D
Temiz çamarız vs.. getirelim mi :D
Dalganı geç bakalım firdevscim gün gelir devran döner ;D ;D ;D iyi olur temiz çamaşır yanlızlığı severim ama pasaklılığı asla hücredeyiz diye pismi olmak lazım :D :D :D
;D ;D ;D
Ne o bana suç işlettirip yanına mı aldırcan :D :D :D
Nasılsa senin yerine gircem eyi temizle emi :D :D
Temiz çamaşır dışında başka birşey ister misin hiç çekinmeden iste ;D ;D ;D
Oy oy şaka yapıyom Mevlâm kimseyi düşürmesin, düşenleri de Rabbim ıslah etsin. :-\
Kızılderili çadırı çıktı :)
Enteresan :o
nasılda anladın çakal seni ;D ;D ;D amiiiin kardeşim.
;D ;D ;D
Ne o bana suç işlettirip yanına mı aldırcan :D :D :D
Nasılsa senin yerine gircem eyi temizle emi :D :D
Temiz çamaşır dışında başka birşey ister misin hiç çekinmeden iste ;D ;D ;D
Oy oy şaka yapıyom Mevlâm kimseyi düşürmesin, düşenleri de Rabbim ıslah etsin. :-\