Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


s3 trio 3D/2X 86C368 ekran kartı driverı yüklenmöiyor.

selamın aleyküm...

Arkadaşlar durum çok vahim pek iyi bilgisayar kullanıcısı değilim sorunum şu:

Xp kullanıyorum ve format attım neyse sonuçta elime yüzüme bulaştırdım.Yarım bırakıp iptal ettim. Sonra ekran kartı deriverı gitti ve yavaş işlemeye başladı bilgisayarım.Ekran kartını söküp tüm üzerinde yazan bilgilere göre driver buldum.drıverı yüklemiyor ve şöyle bir uyarı yazısı çıkıyor.(Setup Was unable to complete the installation.Check the progress login your Windows directory for more details.) bu uyarıdan sonra kurulum yapılmıyor.doğru olan driver olmasına karşın neden yüklemiyor ve özellikle birkaç yerden indirdim ama hep aynı uyarıyı veriyor hata neden kaynaklanıyordur.Yardımcı olursanız sevinirim

Ekran kartı üzerinde yazanlar şunlar:

S3 Trio 3D/2X on board QCA2HC 86C368
9925 B3N55

yardımlarınızı bekliyorum...

Bu konuda zaten kimse yardımcı olamadı bana ???

keşke bilsemde yardım edebilsem..ama bence format yarım kalınca windows dizinin zarar görmüş olabilir.gerekli dosyalar silindiyse yeni bir kurulum yapmana izin vermiyordur. bence önce düzgün bir şekilde format atıp tekrar dene.format atmak çok kolay aslında googleda yaz ayrıntılı anlatılıyor..

Ekran kartında da sorun olabilir.

Ayrıca formattan hemen sonra bilgisayarınızın sitesinden sürücüleri indirip doğru bir şekilde kurmanız gerekirdi. janves kardeşimizin dediği gibi tekrar format atıp tüm sürücüleri doğru bir biçimde yüklemeyi deneyin.

arkadaşlar bu sorun zaten bu ekran kartında hep yaşanan problemmiş yani sorun benle alakalı değil.Düzgün formatta atıldı ama sorun aynı.Ekran kartı üzerinde bulunan bilgileri doğru girmeme rağmen olmadı.Bende boşuna uğraşmaktan bıkıp yeni bir tane ekran kartı temin ettim sorun giderildi.Yinede gösterdiğiniz ilgiye teşekkürler.

geçmiş olsun :) yapcak bişey yok sorun ekran kartındaysa gerekeni yapmışsın ;)


Bilgisayar Problemleri

MollaCami.Com