Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Bilic: Türkler'de Başka Birşey Var

A.A.
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim,
“Almanya ile yapacağımız yarı final maçı, devlerin randevusu olacak” dedi.

Fatih Terim, Hırvatistan maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında, maçı her iki takımın da kazanabileceğini belirterek, çok kritik bir gol yediklerini ve hemen ardından da çok kritik bir gol attıklarını belirterek, “Futbolda sırtınızın yere gelene kadar pes edilmemesi gerektiğini herkese gösterdik. Hakem son düdüğü çalana kadar maçı bırakmamak ve mücadeleyi son ana kadar sürdürmenin maçın kazanılmasındaki etkisi çok büyük” diye konuştu.

Bu takımın 2 yıllık bir takım olduğunu belirten Terim, şunları söyledi:

“2 senelik bir çalışmanın sonunda böylesine büyük bir şampiyonada tarihimizde ilk kez yarı finale kaldık. Çok mutluyum. Meslektaşım Biliç'in ve takımının, yedikleri şok golden sonra takım halinde bir çöküntü yaşamaları normaldir. Bir takım için bu zorluğun altından kalkmak da mümkün olmayabilir. Hırvatlar'ı yenmemizde bu şok psikolojinin etkili olduğunu düşünüyorum. 70 milyonu sevindirdiğimiz için çok mutluyum. Ancak benim halkımdan bir isteğim var. Lütfen bizim sevincimiz başkalarının üzüntüsü olmasın.

Ülke olarak daha çok başarılar kazanmamız gerekiyor. Bu saatten sonra Almanya ile yapacağımız yarı final maçı devlerin randevusu olacak. Bugünkü galibiyetle bütün dünyaya kendimizi hatırlatmış olduk.”



MAÇIN ADAMI HAMİT ALTINTOP


UEFA tarafından maçın adamı seçilen Bundesliga lideri FC Bayern Münih takımının futbolcusu Hamit Altıntop da toplantı öncesinde kupasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada, yarı finalde Almanya'ya karşı yapacakları mücadelenin kendileri açısından sıkıntı yaratmayacağını söyledi.

Altıntop, “Ben inanıyorum ki bizim takım sadece Almanya'ya karşı değil, bütün takımlara karşı da başarılı olabilecek bir takım. Hocamızın dediklerini sahada yaparsak yenemeyeceğimiz takım” diye konuştu.


HIRVATİSTAN TEKNİK DİREKTÖRÜ BILIC


Hırvatistan Teknik Direktörü Slaven Biliç de yaptığı açıklamada, bu maçın inanılmaz bir sonu olduğunu belirterek, “Türkiye maçının son 2 dakikasını tarif etmem mümkün değil. Herhalde yaşamım boyunca da tarif edemem” dedi.

Biliç, Türkiye maçının inanılmaz bir sonunun olduğunu ifade ederek, “Biz Türkler'den daha iyi rakipleri yendik. Maçın penaltılara kalması bizim için bir şoktu. Herşey bitmiş gibi gözüküyordu. Bütün bunlara karşın elenmeyi haketmedik” diye konuştu.

Biliç, Türkiye nin 3. kez bir maçı geriden gelerek kazandığını belirterek, “İlginç bir biçimde kazanıyorlar. Hem kaliteleri var hem de başka birşey var. O yalnızca Türkler'de var onun ne olduğunu tarif edemiyorum, anlayamıyorum. Böyle giderlerse final oynarlar. Bu yenilgiyi unutmamız mümkün olmayacak. Yaşamımız boyunca da aklımızda kalacak” dedi.

Biliç, yarın yeni bir güne başlayacaklarını, biraz ağlayıp üzüleceklerini, ancak yaşamın da sürdüğünü sözlerine ekledi.

Türklerde dua var iman gücü var Türklerde Allah korkusu var daha nasıl anlatalım ...... :D :D

Allah yardımcımız olsun .....

paylaşlımınız için teşekkürler ;)


Türklerde dua var iman gücü var Türklerde Allah c.c korkusu var daha nasıl anlatalım ...... :D :D

Allah c.c yardımcımız olsun .....

Paylaşımınız için teşekkürler ;)




Evet kardeşim;işte bunların olması da herşeye bedel değil mi zaten? :D :D
Amin kardeşim,Rabbim yardımını esirgemesin..
Rica ederim kardeşim..

iman gücü var.



benzetme gibi olmasın(teşbihte hata olmaz) çanakkale de de kazandığımızda böyle söylemilşlerdi......

AnlAyAnA...

BAZILARININ ZORUNA GİTMESİN İŞTE TÜRK'ÜN GÜCÜ ;)

evet bazılarının çok gücüne gitmiş anlaşılan ama TÜRKİYE'nin nasıl bir takım olduğunu anlamışlardır sanırım tüm dünyaya kendimizi göstermiş olduk ;D ;)

VARYA KARDEŞLERİM BEN EN ÇOK KALECİ VOLKANI ALKIŞLIYORUM. ÖNCEKİ ÇEK'LERİN MAÇINDA ADAMI SON DAKİKADA BİR KAFA ATTI YA. ADAM FELEĞİNİ ŞAŞIRDI.
NEYMİŞ TÜRKE KÜFÜR ETMEK HA! DERSİNE ORADA ALIVERDİ. ELİNE KAFANA SAĞLIK KOÇUM VOLKAN. BU ARADA BEN KOYU GALATASARAYLIYIM AMA VOLKANI ÇOK SEVEN FANATİK BİR HAYRANIYIM.


VARYA KARDEŞLERİM BEN EN ÇOK KALECİ VOLKANI ALKIŞLIYORUM. ÖNCEKİ ÇEK'LERİN MAÇINDA ADAMI SON DAKİKADA BİR KAFA ATTI YA. ADAM FELEĞİNİ ŞAŞIRDI.
NEYMİŞ TÜRKE KÜFÜR ETMEK HA! DERSİNE ORADA ALIVERDİ. ELİNE KAFANA SAĞLIK KOÇUM VOLKAN. BU ARADA BEN KOYU GALATASARAYLIYIM AMA VOLKANI ÇOK SEVEN FANATİK BİR HAYRANIYIM.
volkan'ın kırmızı kart görmesindede vardı bir hayır...
ama şiddete hayır diyoruz! :D ;D

bu yenilgiyi unutmucaz sözü delirtti beni!

biz herşeyi unutuyoruz çünkü >:(

çanakkaleyi unuttuk,sakaryayı,inönüyü.......v.s.....

öyle olmasa kanla kazandığımızı kültürle verirmiydik ???

al bi unutmayan düşman daha!

sonra gelsin satılan topraklar,

bi bakmışın hırvat bayraklı bi şehir!

ingiliz,alman,fransız köylerinin yanında!


volkan'ın kırmızı kart görmesindede vardı bir hayır...
ama şiddete hayır diyoruz! :D ;D



Ya tabiki şiddete hayır ama volkana ağır küfredince adam durabilirse dursun yerinde. birde karşı rakip insanın kültürüne, dinine veya ırkına küfrettiyse, varya tut tuta bilirsen volkanı. ben olsam bende o ruh haliyle aynısını yaparım. hiç affetmem kusura bakmayın. böyle volkan gibi benimde yaşadıklarım oldu. uzatırım adamı!


volkan'ın kırmızı kart görmesindede vardı bir hayır...
ama şiddete hayır diyoruz! :D ;D



Evet eğer Volkan o kafayı atmasaydı belkide Volkan kaledeyken kimbilir kaç gol yiyecektik... :o Hakikaten herşeyde var bir hayır... ;)
Aslında benimde gönlüm kaleye Rüştü'nün geçmesinden yanaydı Volkanın attığı kafa Rüştünün kaleye geçmesine vesile oldu tabi bu beni çok mutlu etti...
Çünkü Rüştü daha profosyonel daha tecrübeli verdiği taktikler, kurtarışlar mükemmel bir kaleci ya Hırvat maçında birkez daha hayran kaldım... ;) ;) ;)
Mevlam neylerse güzel eyler... ;)

Şiddete hayır diyoruz ama Volkanın yerinde olsan aynısını yaparmıydın diye sorarsanız ::) ::) ::)
Yapardım hatta bence Volkan az bile yaptı... ;D ;D ;D ;) ;)

herkesin hörüsüne saygi ama ben bir besiktasli olarak rüstüyü yedeye dahi almam topu göremeyen adam ve hatali kaladen cikiyor ve golüde öyle yedi

saygilar


herkesin hörüsüne saygi ama ben bir besiktasli olarak rüstüyü yedeye dahi almam topu göremeyen adam ve hatali kaladen cikiyor ve golüde öyle yedi


Yapma talip abi Rüştü için mi bu sözler :o :o :o :o
O kurtarışları başka hangi kaleci yapardı gözünü seveyeyim abi ya :'( :'( :'(
O kadar gol kurtaran adama bir tane gol yedi diye bu kadar da yüklenilmez ki... ::) ::) ::)

eski amatör, lisanslı bir futbolcu olduğum için teknik konuşmak gerekirse, rüştünün hataları maç eksiğinden dolayı. yoksa rüştü öyle basit hatalar yapmaz.

..hayırlısı inşaallah ..milli takımımıza başarılar..


Spor Haberleri

MollaCami.Com