Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Profesörün katili kızı çıktı

Profesörün katili kızı çıktı
profesörde olsan evladina Allahini ögretmessen bunu yapar sana




Ankara Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Olcay Aydıntuğ Tiryaki'yi kızının öldürdüğü ortaya çıktı.

Behçet hastalığı konusunda Türkiye'nin sayılı bilim adamları arasında yer alan Prof. Dr. Olcay Tiryaki (53) ile kızı Başak Aydıntuğ (21) dün gece evde tartışmaya başladı.

EKMEK BIÇAĞIYLA ANNESİNİN BOĞAZINI KESTİ

Tartışma büyüyence ekmek bıçağı ile annesinin boğazını kesen hukuk fakültesi öğrencisi Başak Aydıntuğ, sabaha karşı saat 04.00 sıralarında panik içinde, komşuların kapısını çaldı. Aydıntuğ, eve bir kişinin girdiğini ve boğuşma sırasında annesini bıçakladığını, kendisini de yaraladığını söyledi. Eve gelen komşuları Profesörün cansız bedeniyle karşılaşınca, olay yerine jandarma ekipleri çağrıldı.

Profesörün evinde yapılan incelemenin ardından çelişkili ifadeleri nedeniyle gözaltına alınan Başak Aydıntuğ'un "Bana hakaret etti, dayanamadım. Kavga ettik, öldürdüm" şeklinde suçunu itiraf ettiği öğrenildi.

Olay yerinde yapılan aramada evin kapı ve pencerelerde bir zorlama olmamasından şüphelenen jandarma, elleri ve boğazından hafif şekilde yaralı olan genç kızı sorguya almıştı. Evde bulunan suç aletinde bıçakta sadece Başak'ın parmak izlerinin tespit edilmesi üzerine, inceleme daha öncede psikolojik bozukluk nedeniyle tedavi gören Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2.sınıf öğrencisi genç kızın üzerine yoğunlaştı. Ellerini ve boğazındaki yaraların annesini öldürdükten sonra uygulamaya koyduğu senaryo gereği kendisinin yaptığı anlaşılan genç kız, öğle saatlerinde jandarma görevlilerince Ankara Adliyesi'ne getirildi. Burada savcı tarafından sorgulanacak Aydıntuğ'un, tutuklanma talebiyle hakim karşısına çıkarılacağı ifade edildi.

Öte yandan Prof. Dr. Olcay Tiryaki Aydıntuğ'un otopsinin tamamlandığını bildiren jandarma yetkilileri, cenazesinin defin işlemlerinin tamamlanması için yakınlarına teslim edileceğini kaydettiler.

Ankara Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Nusret Aras, bu sabaha karşı Beysukent'teki evinde öldürülen Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Olcay Tiryaki ile yaklaşık 3 yıl birlikte çalıştığını belirterek, ''Tiryaki ile husumeti olan bir kimseyi hiç duymadım. Çok iyi, çok çalışkan, bilimsel yönü çok kuvvetli bir insandı'' dedi.

Rektör Prof. Dr. Aras, olay nedeniyle son derece üzgün olduğunu dile getirerek, Prof. Dr. Tiryaki'nin, kendisinin dekan olduğu dönemde yardımcılığını yaptığını, kendisiyle yaklaşık 3 yıl birlikte çalıştığını ifade etti.

GÖZALTINA ALINAN BAŞAK AYDINTUĞ TUTUKLANDI

Prof. Dr. Olcay Tiryaki'nin eşinden ayrı olduğunu söyleyen Prof. Dr. Aras, ''Husumeti olan bir kimseyi ben hiç bilmiyorum, hiç duymadım da. Çok iyi bir insandı, çok çalışkan bir insandı. Bilimsel yönü çok kuvvetli bir insandı. Biz bu yönleriyle tanıyoruz'' dedi.

Ankara Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Olcay Tiryaki'nin bu sabaha karşı Beysukent'teki evinde bıçaklanarak öldürülmesi ile ilgili olarak gözaltına alınan kızı Başak Aydıntuğ tutuklandı.

Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince öğleden sonra Ankara Adalet Sarayı'na getirilen Başak Aydıntuğ, Adli Tıp Kurumunda sağlık kontrolünden geçirildi.

Cumhuriyet Savcısı Mustafa Şahin Tanrıöver tarafından sorgulanan Aydıntuğ, tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Ankara Nöbetçi 11. Sulh Ceza Mahkemesi'nde hakim karşına çıkartılan Aydıntuğ, tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Profesörün katili kızı çıktı
profesörde olsan evladina Allahini ögretmessen bunu yapar sana


öğretmemiş mi gerçekten


Aile ve Çocuk

MollaCami.Com