Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Onu yeniden görmek ?

Çok sevdiğim hayatımın aşkı olan insanı kocasıyla gördüm. Evlenmiş bir çoçuğu olmuş. Onu unutamadığını hatırlamak ve onla tekrar konuşmaya başlamak? Ne yapcam ben şimdi :( Basima gelene kadar benim böylee şeylere düşüncem herkes gibiydi. uc yil oldu ayrilalimiz . Arada bir karsilassakta Onu unutmak icin cok ugrastim. Ama olmuyor olmuyor.. ben bekarim. O evlenmis sartlar degismis anla diyorum kendime. Eger o engel olmasa ben bu sartlada evlencegim onla.. varsayalim Onu ikna ettim evlenmeye ne gibi senaryolar ile karsilasabilirm ? Bana fikir verin cok kotu durumdayim heran aklimda ya :((

Not: lütfen ayıplamayın başına gelen biliyor anlıyor :(

Olan olmuş geçen geçmiş siz yolununuza o yoluna.
Malesef son pişmanlıklar fayda vermiyor. Geleceğe bak...

Dervişin biri gocasına muhabbet makamına nail oldum demiş hocası Allah için vazgeçtiğin bir şey oldu mu diye sormuş.
Lütfen düşünün siz evlenseniz karınız için aynı durum söz konusu olsa ne yaparsınız. Hem o çocuğun annesine böyle bir
leke sürmeye ne sizin ne de annesinin hakkı var. Nefsiniz ve şeytan sizi kıskaca almış. Allah'tan korkmanızı ve hemen sizinle
cennete kadar gidecek biriyle evlenmenizi tavsiye ederim. Unutmayın iş bitince bu işte sizi pohpohlayan en büyük destekçiniz olan
şeytan bile sizi pişmanlıklarınızla başbaşa bırakıp ortadan kaybolur. Ömür boyu bedbaht olursunuz. Hem mezarlıklar ve kalp çöplükleri vazgeçilmez sanılan insanlarla doludur. Kimse vazgeçilmez değildir.

Arkadaşlar zaten yazmışlar ama bir iki satır da ben yazayım:

Sahip olduklarımızın kıymetini değerini ne kadar biliyoruz?

Gerçekten söylediğiniz gibi başkası ile evlenmemiş olsaydı ve sizinle evlenseydi nasıl gelişirdi hayatınız? Mutlu olabilir miyidiniz? Şu an sahip çıkmak istediğin kadar o gün sahip çıkabilirmiydin? Yoksa birbirinizi tüm gerçekleri ile tanıdıktan kısa bir süre sonra soluğu hakim önünde mi alırdınız?

Gerçekten sevdiğin için mi şu an ona ulaşmayı çok istiyorsun? Yoksa sahip olmadığının kaybetmiş olmanın verdiği acı ile mi ona doğru koşmayı istiyorsun? Peki sen, şu an beraber olduğu kişi kadar MUTLU edebilecek misin? İçinden daha fazla mutlu ederim der gibisindir belki.. Ama senin açından öyle.. Peki onun açısından o senle mutlu olabilir mi artık? Sana döndükten sonra tekrar önceki hayatını istemeyeceğine dair bir garantin var mı? Şu an nasıl sen şiddetle arzuluyorsan, yarın sana geldiğinde geçmişindekine ilk eşine, çocugunun babasına da şuan ki senin duygularının bir benzerini yaşamayacağını nerden bilebilirsin?

Bir anlık mutluluk mu istersin, yoksa bir ömür huzur ve mutluluk mu?

Kim ne isterse Allah ona onu bir şekilde verecektir.. Hayrı isteyen hayra olasacak, şerri kötülüğü isteyen şerre ulaşacaktır..

Bir anlık mutluluk istersen, hile ile desise ile, yalanla dolanla bir şekilde sahip olur ve ulaşabilirsin.. Bir ömür mutlulugu istiyorsan, herşeyin hayırlısı için rabbine dön ve O'na dua et..

Bakarsın bir gün engeller bir bir kalkar ve sana döner.. Ya da onu bir ömür unutturacak bir kapı başka açılıverir :heheh:

Dua et


Genel Soru ve Cevaplar

MollaCami.Com