Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Muhteşem Rezalet !!!

Reyting uğruna rezalet dizilerle Türk toplumunun aile ve ahlaki yapısını bozabilmek için elinden geleni ardına koymayan kimi talihsiz ve tarihsiz bir kesim, bugüne kadar altına imza attıkları kepazelikler yetmezmiş gibi, şimdi de Cihan Padişahı Kanuni Sultan Süleyman’ın adını kirletip şanlı tarihimizi karalamaya koyulmuşlardır.

Batı’nın, seferleri, zaferleri, kurduğu nizam ve adaleti karşısında duyduğu hayranlığı ifade etmek için Muhteşem adını vererek karşısında diz çöktüğü koskoca Cihan Padişahını kadın düşkünü, Enderun Mektebi’ni gay kulübü, valide sultanların yetiştirildiği eğitim yuvası olan Harem’i genelev gibi yansıtanlar, “Muhteşem Yüzyıl” adı altında sergiledikleri rezaletlerle; kendi bilinçaltlarındaki cinsel fantazileri, bataklığında yaşadıkları sefih hayatı ve tarihimizle ilgili hezeyanlarını yansıtıyor olsalar gerek!

Şanlı tarihimize hakaret edilen, Muhteşem Yüzyıl adlı dizi film 5 Ocak 2011′de SHOW TV’de yayına girdi. Haftalardır tantanası yapılan, fragmanlarından da sapkın cinsellik temasından başka bir yönü öne çıkmayan, Osmanlı Türk tarihini çarpık ve sapık bir ahlak serüvenine indirgeyen bu filmin adı “Muhteşem Rezalet” olsaydı, filmde emeği geçen senarist, yapımcı ve sanatçı müsveddeleri ile Show Tv ve Sahibi Mehmet Emin Karamehmet’e çok daha iyi yakışırdı!

Unutmayalım, Türk – Osmanlı mirasına saygısızlık amacıyla hazırlanan filmin konusu olan kişi, Kanuni Sultan Süleyman Han, 46 yıllık hükümdarlığında 13 kez sefer düzenleyen, hayatı savaş meydanlarında geçen, tüm dünyaya hukuk öğreten, 20 dakikada meydan muharebesi kazanan, 71 yaşına rağmen öleceğini anladığı halde çıktığı seferde Zigetvar Savaş Meydanında hayatını kaybeden Cihan Padişahı olan ecdadımızdır.

Filmde yapılan, bugünün dünyasındaki sapkınlıkların tarihi bir arka planla ekranlara yansıtılmasından başka bir şey değildir. Sözde Kanuni’nin hayatını anlatma iddiasıyla ortaya çıkan bu filmde apaçık Türk Milletinin Milli ve Manevi değerlerine hakaret edilmektedir.

Biz Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle, Arabıyla, sağcısıyla, solcusuyla, ecdadımızın kemiklerini sızlatacak bu filmin yayınlanmasına, bizi biz yapan değerlerimizin aşağılanmasına izin vermeyeceğiz! Buna izin verirsek, bugün ecdadımızı bize bu şekilde tanıtanlar, yarın da bizleri evlatlarımıza gay ve lezbiyen güruhu ve cinsel fantezi kurbanları olarak tanıtmaya devam edeceklerdir.

Tüm Türkiye halkını, SHOW TV’de sergilenen bu Muhteşem Rezalete, bir “MUHTEŞEM BOYKOT”la milli büyüklüğümüze yaraşır şekilde cevap vermeye davet ediyoruz.

Boykot kapsamında MİLLET OLARAK:

1. Başta MEHMET EMİN KARAMEHMET olmak üzere, SHOW TV yöneticileri, filmin Senaristi, Yönetmeni ve Oyuncuları HER GÖRDÜĞÜMÜZ YERDE PROTESTO EDİYORUZ!.. YUHALIYORUZ….

2. Kanal Listesinden SHOW TV‘yi SİLİYORUZ ve DİZİ YAYINDAN KALDIRILANA KADAR İZLEMİYORUZ!…

3. SKY TÜRK TV ile ALEM FM’i kanallarımız arasından SİLİYORUZ!….

4. Karamehmet’in sahibi olduğu TURKCELL’den GSM aboneliğimizi İPTAL EDİYORUZ!…


5. KVK markalı ürünleri satın almıyoruz!…


6. SUPERONLİNE İNTERNET ABONELİĞİMİZİ İPTAL ETTİRİYORUZ.


7. Karamehmet’in sahibi olduğu AKŞAM ve GÜNEŞ Gazetelerini kesinlikle SATIN ALMIYORUZ!…

8. Karamehmet’in sahibi olduğu DİGİTÜRK ve LİG TV aboneliğini İPTAL EDİYORUZ!…

9. Diziye bilahare SPONSOR olacak diğer tüm firmaları Boykot Ediyoruz, ürünlerini SATIN ALMIYORUZ!…

VE,

MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİNİ, GÖZÜMÜZÜN İÇİNE BAKA BAKA ECDADIYLA BERABER AŞAĞILAMAYA ÇALIŞANLARA HAK ETTİKLERİ DERSİ MUHTEŞEM BOYKOT’UMUZLA VERİYORUZ.

Hoşgeldiniz ;)
Dileğimiz odur ki isminizle müsamma olursunuz inşaallah.
Bilgilendirme için teşekkür ederiz kardeşim. Bir kaç şeyde biz ekleyelim
Sözüm ona elin adamları bizleri parçalamak için elinden geleni yapıyorlar.
Her türlü fiili ve gavli şeyleri deniyorlar. Birinde başarılı olmasak diğerinde başarılı oluruz diyorlar.
Ve bir rivayete görede yaptıkları son toplaantıda içlerindn birtanesi ebu cehil fikirli bir kimse diyorki
Biz ancak bu müslümanları şöyle yıkarız diyor ve şunları söylüyor.
"Medyalarını yani basını ele geçirmek" basına istediğimizi yaptırırsak olur biter diyorlar ve adamlar dedikleri gibide yaptılar her neyse söylenecek söz çok.......
İşin özü müslüman uyanık olmalıdır.
Müslüman başı dik olmalıdır.
Kulaktan duyma şeylere aldanmamalıdır...

Müdavim kardeşim sitemize muhteşem bir giriş yapmışınız! üyeliğiniz hayırlı olsun .
Ecdadımızı aşağılayan bu rezil zihniyeti elbette kınıyoruz >:(
boykot için önerileriniz çok tesirli olabilecek şeyler.
bütün kardeşlerimizin bunları dikkate almasını temenni ediyorum

sitemize hoşgeldiniz kardeşim..
bir müslüman olarak üzerimize dşenleri fazlasıyla yerine getirmek boynumuzun borcudur.
gafillerin beyninde öyle yer etmiş ki "ecdadımız" hala tesirinden kurtulamışlar, belli.. ve hala nasıl karalasak diye uğraşıp duruyorlar... ama muvaffak olamayacaklar allahın izniyle


Ecdadımızı aşağılayan bu rezil zihniyeti elbette kınıyoruz >:(
boykot için önerileriniz çok tesirli olabilecek şeyler.



türk milleti nereye gidiyor...evet söylenecek çok söz varda... :-X :-X

Hükümdarların cariyelerin danslarını seyrettiği idda edilen Hünkar Sofası Dairesinin duvarlarında Bakara Suresi 257. ayetinden itibaren yedi ayet yazılıdır ki bir ayetin meali aynen şöyledir:
"Allah kendisine hükümranlık verdi diye (şımarıp azarak) Rabbi hakkında İbrahim ile tartışanı görmedin mi?"
Adeta Osmanlı hükümdarı bu ayetle gerçek hükümdarın kim olduğunu, hükümdarım diye şımarıp azdığı taktirde Nemrutlaşabileceği ihtimalini, hergün bilinç altına kazıyor. Harem işte böyle bir yer...
Dizinin sponsorlara dikkat eden oldumu? tamamı yahudi mason örgütlerden oluşuyor.Sonuç olarak amaç tarihi saptırmak Osmanlımızı yanlış aktarmak.sonuçta zaten show tv kimin kanalı onada bakmak lazım.Ellerine sağlık kardeşim paylaşım için sağol.

Şanlı Ecdadımızın Bırakmış Olduğu Tarihimize Sahip Çıkmak Her Müslüman Türk Evladının Vazifesidir..Osmanlımızın Ne Olduğu Belirsiz Kişiler Tarafından Karalanmasına Sessiz Kalmak,Ecdadımıza İhanettir..Tepkimizi Dile Getirelim İnşaAllah Kardeşlerim..

Şikayet İçin: http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx Adresinden Formu Dolduralım İnşaAllah..

KURULUŞ ADI: SHOW TV
YAYIN ADI : MUHTEŞEM YÜZYIL
YAYIN TARİHİ : 5 OCAK
YAYIN SAATİ : 20:00

.Muhteşem Yüzyıl’a gelen tepkiler RTÜK’ü bıktırdı. Fragmanların ekranda yayımlanmaya başladığı 11 Aralıktan, 6 Ocak akşamına kadar bütün program türlerinde gelen şikâyetlerin yüzde 93’ü ‘’Muhteşem Yüzyıl’’la ilgili oldu.
Radyo ve Televizyon Üst Kuruluna (RTÜK) 2010 yılının dokuz aylık döneminde 64 bin 664 bin vatandaş bildirimi yapılırken, kamuoyunda tepkilere yol açan ‘’Muhteşem Yüzyıl’’ dizisiyle ilgili 11 Aralık-6 Ocak tarihlerinde 74 bin 911 şikâyet geldi. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Davut Dursun, konuya ilişkin sorularını cevapladı. Dizi yayına girmeden önce ve sonrasında kamuoyunda oluşan tepkinin oldukça ‘’büyük’’ olduğunu dile getiren Dursun, dizinin tanıtım görüntülerinin yayımlanmaya başladığı 11 Aralıktan itibaren kendilerine çağrı merkezinden ya da web sitelerinden izleyici tepkileri geldiğini belirtti.................

.linkten tepkimizi gösterelim...

Hoşbulduk Allah razı olsun cümlenizden

Bu gün başta yahudiler olmak üzre türk ve islam düşmanı olan kuvvetler Yıllar önce değil ordusundan; isminden, kıyafetinden bile korktukları; adaleti, azameti ,gücü ve imanı ile küffara korku salan Muhteşem Osmanlı imparatorluğu ve onun muhteşem padişahlarını, içlerindeki Osmanlı korkusunu atamadıkları için bugün geçmişin intikamını, torunlarına, dedelerini atalarını aşağılayarak beyinlerinden o muhteşem gücü silmek için çaba sarfederek almaktadırlar...

Kaydı sadece kütükte islam dan ibaret biçareler de ,hayal güçlerinde dahi Muhteşem adını almış o padişahları canlandıramadığından, kendilerinin o sefil ve bedbaht hayatları ile kıyaslayarak padişahları eğlence kadın ve içki düşkünü olarak takdim etmektedir..

Ey müslüman uyan! bugün bastığın bu topraklarda binlerce şehid kanı var !! anasını atasını eşini dostunu zevki sefayı kenara itip harp meydanlarında canıyla kanıyla savaşmış padişahların kumandanların askerlerin torunusun sen ! Ataların bir karış toprağını küffara vermemek için canını feda etti .!

Peki sen ne yapacaksın? Evlatlarına torunlarına ne bırakacaksın ?

Bu diziden nefret ediyorum.


Osmanlı Tarihi

MollaCami.Com