Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


dayanamadım soracağım artıkk:)

ya Allah aşkına şu bazı profillerin altında yazan 'aferi hata ettim' ler de neyin nesii meraklı bir insanm da ;)

Onlar takdir ve ceza puanı vermek için. Şöyle söyleyeyim:

Mesela birisi bir yazı paylaşmıştır, sen beğenmişsindir. Ve ya çok güzel bir yorum yapmıştır. Yorumu senin çok hoşuna girmiştir. Bu durumda aferine basarsın ve ona + puan verirsin. ::)

Ve ya tam tersi; birisi ters bir yazı yazmıştır, hakaret etmiştir, kasten sürekli bir kişiye eleştiri yapmıştır, ve ya paylaştığı yazı da ve ya yorumda çok çelişki vardır ve sende beğenmemişsindir. Hata ettime basarsın ve puanını düşürürsün.

Mesela sizin şu an ki puanınız 12 olmuş. Demek ki siz güzel şeyler paylaşmışsınız, ve ya iyi bir yorum yapmışsınız ve okuyanlar beğenmiş. Size de +puan vermiş. ::)

Bir nevi + ve - verme gibi düşünebilirsiniz.. ::)

Aferin ve Hata ettim ilk bakışta pek anlaşılamıyor tabi ki. Önceki ismi takdir ceza iken biraz sade gibiydi. Adminlerimiz böyle uygun görmişler :)

tamam çk teşekkürler bilmeyince üzerne tıklamya çekinmstm :)he hee

Tıklamaya çekinmeyin. Şahsa özel muamale yapmadıktan sonra, (((yani sırf belirli kişiye verip bazı kişilerede vermemezlik yapmamak, daha da açacak olursak o kişiden ötürü değil, paylaştığı konudan ötürü vermek şartıyla)) Verebildiğiniz kadar bol keseden (+) verin beğendiğiniz tüm konularda ve yazılarda :)

Eğer (-) verdiyseniz de en azından kısa bir eleştiri yazın o konu hakkında :)

http://www.mollacami.net/forum/index.php/topic,5863.0.html

bu linkten de takdir ceza puanı hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. :)

bende bilmiyordum teşekkürler


Genel Soru ve Cevaplar

MollaCami.Com