Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


araba camlarının buğulanması

kışın araba kullanırken sürücülerin en çok dertlendiği konulardan biridir camların buğulanması. buğulanmaya karşı spreyler var ne kadar etkili bilmiyorum. bunun dışında camapatates veya elma sürüldüğünü duydum bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan kardeşlerimiz varmı!

ARABA AKSESUARI SATANLARDA BİR SIVI VAR.BUNU CAMA SÜRÜYORSUNUZ.LEKE VEYA RENK YAPMAZ.BU HER DAİM BUĞULANMAYI ÖNLER.CAMA SICAK NEFESİNİZLE BİLE ÜFLESENİZ BUĞULANMA YAPMAZ.SÜRESİ DERSENİZ CAMI TEMİZLEMEDİĞİNİZ SÜRECE KORUMA YAPAR. :)

Hem soru, hem cevap için teşekkürler...

teşekkürler kardeşlerim

marka vermek belki yanlış olabilir, kusura bakmayın ben otoboyacı olduğum için kış yaklaştığında müşterilerimizin arabalarında boya ve camlarına koruyucu olarak ''çbs belco cila'' ile temizliyoruz. aynı zamanda su tutmadığı gibi cam üzerindeki leke, boya ve şeffaf olduğu için dikkatli bakmazsak görünmediğinden ön cam sileceğini zarar veren vernik taneciklerinide bu şekilde cila ile temizliyoruz. güvenli ve ucuz bir uygulama. aynı zamanda aracın boyasıdada kullandığımız bir ürün, aracınızın boyasına leke veya ufak ve derin olmayan çiziklerde kullandığımız bir ürün. tavsiye ederim. saygılar.


Genel Soru ve Cevaplar

MollaCami.Com