Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


SevgiLi'ye..

Gözyaşı esiri olan,sevgiliye duyulan,sevgimin en derininde bulunan,sevdam..
Sen bu bedenin damarlarında gezen damla damla kansın..seninle yaşam bulur ruhum..seninle hayata döner gözlerim..
Sen bu yüreğin sevgisine düşen en güzel aksın..seninle yüreğimin sevgisi,hayatımın sevgisi,mutluluğumun sevgisi..tıpkı saf ve duru bir karın simgesi..senin gönlüme düşürdüğün ak ile..
Sen bu gönlün kıyılarına düşen sevdasın..bu sevda ne hayat,ne özgürlük nede yürek sevdası..bu sevda gerçek sevgiliye duyulan sevgiyle yoğrulan bir mutluluk mayası..
Yüreğim nerede..sen yüreğimde nerdesin,ey sevgili!..ilmek ilmek gönlüme işlenen,göz kamaştıran güzellik sembolüm.. Bitmez tükenmez bir senin sevgin yüreğimde..bir senin adın düşürmediğim dilimde..bir senin aşkın dolu dolu tüm ömrümde..
Sana verdim gönül güvercinimi..sana uçurdum tebessüm kelebeğimi,kondurdum el-emin olan ismine..senin için ağlayan kütüğüne kondurdum..
Dindir gözyaşımı sevgili..doldur sevdanla gönlümü..sen sevdirme,sensiz güzel olmayan güzellikleri..sen sevdir sana dair hayatımızda anlam bulan ve yüreğe tek tek düşen cemrelerini.. (aLıntı)

Dindir gözyaşımı sevgili..doldur sevdanla gönlümü..sen sevdirme,sensiz güzel olmayan güzellikleri..sen sevdir sana dair hayatımızda anlam bulan ve yüreğe tek tek düşen cemrelerini..

Güzel yüreğine sağlık efsunum...

Allah razı olsun paylaşım için. Çok güzel.

sizLerdende razı geLe ALLAH(c.c)
gören gözde keramet ;)


Makale Köşemiz

MollaCami.Com