Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Sohßet GünLüğü?

ßenim sorum/sorunum ;

ßu ßiLgisayarda kim Msn açmış ve ne konuşmuş ise sohßet günLüğünde görünüyor.ßaşka Msn adresinde ki konuşmaLar dahiL.ßaşkaLarıda ßakınca ßenim konuşmaLarımı görüyor.Sohßet günLüğünü siLdim ama kaLdıramadım.Ne yapaßiLirim? En azından ßaşkasının konuşmasını göremeyecek kadar.Kendi konuşmam kaLsa sorun değiL.

Ek oLarakta ; Msn PLus'ı kaLdırmam gerekLi midir ? ::)

açılan her msn için msn plusta otomatik kayıt seçeneğini kaldırman gerekiyor kardeşim...

konuşmalar sekmesinden sohbet günlüklemeye gelip.
ileti günlüklemeyi varsayılan olarak etkinleştiri iptal edin..

Kardeş varsayıLanı iptaL ettim oLdu sanırım.Otomatik kayıt seçeneğini ni göremedim.

ßirde; ''FarkLı Messenger hesapLarının günLükLerini ayır '' sekmesi vardı.Ondaki işaretide kaLdırdım , inşaALLAH ßirşey karıştırmadım .

onun işaretini kaldırırsanız sohbet günlüklerinin hepsi bir arada oluyor ama işaretli olduğu takdirde pc den girilen msn adreslerine göre ayrı ayrı yazan kişileri düzenliyor olması lazım..

mesela sen ve kardeşin diyelim..
aynı kişiyle konuştuğunuzda sohbet günlüğünde bu kişi olduğu için bu ikisini birleştirip tek dosya yapıyor..

dilerseniz şifre koyun kardeşim. ama bu diğer kişlerin günlüklerinin okunmasını engellemez. sadece sizin için geçerli olur. bir başkası sizin bilgisayarda msn kullanıyorsa, bu ayarı ancak kendi değiştirirse bir daha yazdıkları görünmez. herkes kendi ayarlarını kendi yapablir. başka bir bilgisayarda girerken bizi karşılayan plus programında "sohbet günlüklemeyi otamatik etkinleştir" deki işareti kaldırmak lazım. yani siz bunu engelleyemezsiniz. sadece kendi günlüğünüzü etkinleştirir veya etkinleştirmez veya bir şifre koyarsınız. :)
'FarkLı Messenger hesapLarının günLükLerini ayır"ı işaretli kalabilir bununla ilgisi yoktur.


Bilgisayar Problemleri

MollaCami.Com