Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


En Sevgiliye!...

EN SEVGİLİYE


[img width=575 height=425]http://img388.imageshack.us/img388/8054/raslnu0.png[/img]

Karanlık dünyamızı nuruyla aydınlatan sevgili sensin bu gönlümüzdeki sevginin sahibi ey resul sen yoktun karanlıktı bu cihan.

Senin varlığın başka dünya yani sen , son peygamber doğdu işte o gün güneş bir başka doğdu karanlıklara o gece yıldızlar ve ay başka parıldadı şehirleri anası mekkeye ve tüm dünyaya.

Çünkü sen sen doğdun alemlere rahmet olan resulüm ne mutlu seni gören anlındaki nurlananlara müjdeler olsun bastığın toprağa basanlara.

Bende senin bastığın yerin tozunu sürsem yüzüme sürsem derman olurdu.

Ya resulullah seni görmeyen gözlerim vurgun o mübarek yüzüne sana içimden duyduğum sevgiyi ancak bu kadar dökebiliyorum inan ki en sevgili sana duyduğum hasretliği anlatmak elimde olsaydı seni bize gönderen ALLAHA yemin olsun ki gökyüzü kağıt okyanuslar mürekkep olsa yinede anlatmama yetmez ey nebi değil kalbim ömrüm bile bu sevgiyi taşıyacak kadar uzun ve güzel değil senin yolun yolların en güzelidir.

Senin sevgini tatmadan ölseydim eğer bu fani dünyanın en güzel sevgisini tatmamış olacaktım sevgili peygamberimiz şimdi sen yoksun ve karanlık bu alem...




GÜLSÜM ESEN


Sevgili Peygamberimiz

MollaCami.Com