Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Ayağım kopsa da oynat beni hocam

Ayağım kopsa da oynat beni hocam :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(


Servet, Terim’e, “Ayağım kopsa da takımdaki yerimi almak istiyorum” Emre ise “Böylesine önemli bir maçta arkadaşlarımı yalnız bırakamam” dedi.

Almanya maçı öncesi eksikler nedeniyle büyük sıkıntı yaşayan A Milli Futbol Takımımız’da sakatlıkları bulunan Servet ve Emre Belözoğlu’ndan örnek davranış. Akşam'ın haberine göre daha önce de Teknik Direktörü Fatih Terim’e “Öl de, öleyim” diyen ve “Bana senin ölün değil, dirin lazım” cevabını alan Servet, tecrübeli çalıştırıcıdan yine görev istedi. Yıldız futbolcu, hocasıyla yaptığı görüşmede “Şimdiye kadar üzerime düşen görevlerden hiçbir zaman kaçmadım. Yine fedakarlık yapmaya hazırım. Ayağım kopsa da oynamak istiyorum” ifadelerini kullandı. Terim ise “Sen grup maçlarında üzerine düşeni fazlasıyla yaptın. Doktorlarımız onaylamadan seni sahaya süremem” yanıtını verdi.

YETİŞMELERİ ÇOK ZOR
Servet gibi oynamaya çok istekli olan Emre de “Böylesine önemli maçta arkadaşlarımı yalnız bırakamam. Sahada olmalı ve onlarla birlikte omuz omuza mücadele etmeliyim” diyerek Terim’e forma istediğini söyledi. Milli Takım Doktoru Bülent Bayraktar ise Servet’in dizindeki sakatlığın ciddiyetini koruduğunu ve Almanya karşısında forma giymesinin çok zor olduğunu söyledi. Portekiz maçında sakatlanan ve tedavisi yoğun bir şekilde süren Emre Belözoğlu’nun yanı sıra Tümer Metin’in de Almanya’ya karşı görev alma ihtimalinin çok zayıf olduğu bildirildi.

Nihat üç ay yok
Hırvatistan maçında sakatlanan ve Milli Takım kampından ayrılan Nihat Kahveci’nin en az üç ay yeşil sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Sağ uyluk ön grup adalelerinde yırtık tespit edilen yıldız futbolcunun sağlık durumu ile ilgili bilgiler Milli Takım doktorları tarafından kulübü Villareal’e iletildi. Nihat’ın ameliyatı ve tedavisi İspanya’da yapılacak. Milli futbolcunun, Almanya maçını hasta yatağında izlemek istemediği için perşembe günü bıçak altına yatacağı bildirildi. Nihat, sakatlığı nedeniyle çok üzgün olduğunu belirtirken, “Bir Futbolcuyla böylesine şanslar çok gelmiyor. Almanya’ya karşı oynamak, takım arkadaşlarımla birlikte olmak isterdim. Ancak gönlüm onlarla. Finale gideceğimize inanıyorum” dedi.





Samanyoluhaber

olsalar çok iyi oludu ama ,malesef yoklar.ama biz bu kadroylada onları çok zorlarız gibime geliyor
almanlarla yaptıgımız son maçları biz aldık artı galipm geldigimiz maçların morali var ve oyunculardarın kendilerine güvenleri tam yani kaybedecek birşeylari yok ,onun için llerinden geleni yapacaklardır
Allah yardımcıları olsun


olsalar çok iyi oludu ama ,malesef yoklar.Allah yardımcıları olsun


aminn.......

Amin...

Servet hakikatwn öyle öl dese gözünü kırpmaz ölür o derece bağlı..Ama oynamaları halinde sakatlıkları daha fazla ilerleyebilir ve özellikle Emre'nin futbol hayatı dahi bitecek duruma gelebilirmiş.Allah yar ve yardımcımız olsun bu akşam..

önce sağlık..bu beden emanet..Allah yar ve yardımcısı olsun


Spor Haberleri

MollaCami.Com