Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


VAKİT NAMAZI KILDIN MI??

günümüzde namaz ihmali, bir çok müslümanda kanayan bir yara olduğu gerçeğini kimse reddedemez..o yüzden bizde de naçizane" bir çalışma başlatalım" düşüncesi oluştu..amaç burada birbirimize destek olmak, dürtüklemek ve de hatırlatmak..çalışmamız hayırlara vesile olur inşallah..

kampanya şartları..

1-msn sohbetlerini kampanyamıza vesile yapabiliriz..nasıl mı...namaza kalkacaz mesela,diyelimki "ben namaza kalkıyorum,sen vakit namazını kıldın mı "diye soralım..eğer kılmadıysa "hadi geçirme sende kalk kıl diyebilelim"(hatta iletilerimize bile ekleyebiliriz)..burada emri bil maruf emrini eda ettiğimizi ve sevap kazandığımızı unutmayalım..bunu evlerimiz ve diğer çevremizde de yapalım inşallah..

2-bu konuyu sürekli portaldan geçirelim..nasıl mı??güncelleme kelimemiz sabit olacak.."vakit namazını kıldın mı "şeklinde..ve bunu sadece namaz kılanların sorma yetkisi olacak..işte size çok önemli ve çok sevaplı basit bir çalışma..

3-bu soruyu sormadan önce namazla ilgili ayet ,hadis,özlü söz,resim,kısa bilgilerle destekliyebiliriz..hatta namazla ilgili çarpıcı anılarımızı bile ekleyebiliriz inşallah..tabii sadece namaz kılanlar..lütfen diğerleri yazı yazmasın..sadece suçlu suçlu okusun..

4-bu kampanyayı elimizden geldiğince tüm nete yayalım inşallah..bunun için de, herkes üye olduğu foruma bu konuyu alıntılayıp eklerse büyük bir çalışma başlatacağımızı düşünüyorum inşallah..

5- namazla ilgili uzun yazılara rastladığımızda bu konuya ekleyebiliriz ...ama tüm yazıyı değilde içinden önemli yerleri 1 ya da 2 paragraf kadar alıntılayabiliriz ya da linkini verebiliriz..

inaşllah bu kampanya hayırlara vesile olur..sizlerde kampanyamızı fikirlerinizle destekleyebilirsiniz..


vakit Namazını Kıldınız Mı

çok güzel paylaşımın için teşekkür ederim

Çok çok teşekkürler...

ben teşekkür ederim...

Ben direk imzama yazayım izninizle olur mu?

Namazı hatırlatmak mı,iyi de bir Müslüman namazını nasıl unutabilir?Gerçekten unutanlar var mıdır ki? :o :'(
Namaza çok önem verilmeli,bende Msnde genelde şu yazar DİN,NAMAZSIZ YAŞANMAZ..
Rabbim İslam'ı hakkıyla yaşayanlardan eylesin cümlemizi..Paylaşım için teşekkürler kardeşim..

evet size katılıyorum ve sonuna kadarda destekliyorum emeginizde boşa gitmesin kardeşim. :)


Namazı hatırlatmak mı,iyi de bir Müslüman namazını nasıl unutabilir?Gerçekten unutanlar var mıdır ki? :o :'(
Namaza çok önem verilmeli,bende Msnde genelde şu yazar DİN,NAMAZSIZ YAŞANMAZ..
Rabbim İslam'ı hakkıyla yaşayanlardan eylesin cümlemizi..Paylaşım için teşekkürler kardeşim..



ben çok duyuyorum şu namazı kılmayı unuttum diyenleri.Bilgisayara dalıp unutulabiliyor,farkında olmadan vakit geçiyor en iyisi ezan okunduktan 10-15 dk.sonra kalkıp kılmak.site yada internet kaçmıyor 15 dk.geç girmekle kimse birşey kaybetmez.Bence hatırlatmakta yarar var ;)


Ben çok duyuyorum şu namazı kılmayı unuttum diyenleri.Bilgisayara dalıp unutulabiliyor,farkında olmadan vakit geçiyor en iyisi ezan okunduktan 10-15 dk.sonra kalkıp kılmak.Site yada internet kaçmıyor 15 dk.geç girmekle kimse birşey kaybetmez.Bence hatırlatmakta yarar var ;)


Haklısın kardeşim bencede,o anda yaptığımız hiçbirşey kılmamız gereken vakit namazından daha önemli olamaz..Rabbim,unutanlardan hatta namazını geciktirenlerden dahi eylemesin cümlemizi..Amiin..

Amin.

:) Yazı çok hoşuma gitti.Vesilenizle tebessüm ettim,çok güzel bir çalışma.

İnş.namazlarımızı hakkıyla eda edenlerden ve azda olsa başkalarına vesile olabilenlerden oluruz inş.

Teşekkürler temmuz kardeşim


Namaz

MollaCami.Com