Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


4 ayda 6 anne cinayeti

''Annemi öldürdüm, Ateistim!''
Annesini bıçakla öldürüp 7 parçaya ayıran 17 yaşındaki gencin sözleri maneviyat eksikliğinin yol açtığı durumu özetliyor: "Annemi öldürdüm, Ateistim!"
İnanç yoksa cinnet var
Türkiye geçen ay meydana gelen anne cinayetlerinin şokunu atlatamadan bir kez daha insanın kanını donduran vahşi anne cinayeti ile sarsıldı. Bursa'da bir genç annesini bıçakla öldürüp, 7 parçaya ayırdı. Zanlı, polise "Ateist" olduğunu söyledi.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde 17 yaşındaki bir genç, tartıştığı annesini bıçakladıktan sonra boğarak öldürdü. Cesedi 6 parçaya ayıran genç, poşetlere koyduğu parçaları evin inşaat halindeki ikinci katında sakladı. Hamitler Mahallesi'nde oturan iki genç, polisi arayarak M.F'nin (17), annesi Asiye F'yi (46) öldürdüğünü söylediğini ve cesedi taşımak için kendilerinden yardım istediğini bildirdi. İhbar üzerine güvenlik güçleri, iki katlı evin inşaat halindeki son katında Asiye F'nin parçalanmış cesedini buldu. Güvenlik güçleri, cinayeti işlediği iddia edilen M.F'yi bir internet kafede yakaladı. Emek Polis Merkezine götürülen M.F, daha sonra Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Önce bıçakladı, sonra boğdu
M.F'nin annesiyle sık sık tartıştığı, bu konuda annesi tarafından şikayet edildiği dayısından uyarı aldığı belirlendi. Son olarak patates kızarttığı öğrenilen M.F'nin, kendisine kızan annesini tartışmanın ardından bıçakladığı, daha sonra boğduğu anlaşıldı. Zanlı M.F'nin, banyoya taşıdığı annesinin cesedini satırla 6 parçaya ayırdığı, her parçayı ayrı poşetlere koyup inşaat halindeki üst katta gizlediği tespit edildi. Bir çay bahçesinde garson olarak çalışan M.F'nin, olaydan sonra internet kafede iki arkadaşına, ''annemi öldürdüm, cesedini parçaladım. Taşımak için bana yardım eder misiniz?'' dediği, bunun üzerine arkadaşlarının durumu polise bildirdikleri öğrenildi.


Anne katili:Ateistim
M.F, polise verdiği ilk ifadesinde ateist olduğunu söyledi. Annesini öldürmek için Facebook'taki internet istesinde anket yaptığını doğrulayan genç, annesiyle sürekli tartıştığını kaydetti. Gözaltına alınan zanlı polise verdiği ilk ifadesinde; "Annemle sürekli tartışıyordum, odasındaki televizyonu almak istedim vermedi. Tartıştık ve bıçakladım. Kanı görünce cesedi parçalara ayırdım. Ateistim. Mudanya'da denize atmak istedim annemin cesedini, ancak arkadaşlar ihbar etmişler" dediği öğrenildi. Anne Asiye F'nin parçalanmış cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Annesini öldürmek için anket yapmış
Önceki gün de Bursa'nın Osmangazi ilçesinde 17 yaşındaki M.F isimli genç, tartıştığı annesini bıçakladıktan sonra boğarak öldürdü. İhbar üzerine eve giden güvenlik güçleri, Asiye F'nin parçalanarak 6 poşete konulmuş cesedini buldu. Bir internet kafede yakalanan M.F'nin internet aracılığıyla, "annesini nasıl öldüreceğine" dair anketler yaptığı da ortaya çıktı.
Ölüm haberleri hız kesmiyor

4 ayda 6 anne cinayeti

16 yaşındaki kız annesini katletti
23 Mayıs Zonguldak: 16 yaşında bir genç kız, sevgilisi olan taksiciyle birlikte annesini öldürdü. Sevgilisi ile birlikte annesini öldüren 16 yaşındaki T.Y,B, annenin cesedini tiner döküp yakmaya çalıştı.

Annesini bıçakla öldürdü
27 Mart 2008 Bursa: 5 yıldır psikolojik tedavi gören genç, "dünyanın sonu geldi, herkes nasılsa ölecek" diyerek bağırdıktan sonra önce annesini öldürdü, ardından da banyodan çıkan ablasını bıçakla ağır yaraladı.

Parçaladığı annesini çekyatta sakladı
25 Mart 2008 Konya: Mart ayında Konya'da Benal S. (33) adlı kadın, birlikte yaşadığı annesi Sebahat Gülbeyaz'ı (51) bıçakla öldürdükten sonra parçalayıp kutular içinde çekyatın altına koymuştu.

Prof. annesini katleden üniversiteli kız
24 Mart 2008 Ankara: Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Olcay Tiryaki Aydıntuğ, kızı Başak Aydıntuğ tarafından öldürüldü. Başak Aydıntuğ,"Kavga ettik, ben öldürdüm" dedi.

Annem şeytandı
7 Şubat 2008 İstanbul: Gaziosmanpaşa'da yol ortasında kesik bir baş bulundu. Kesik kadın başının 60 yaşındaki S.Ö.'ye ait olduğu tespit edildi. Kadını öldüren kişi psikolojik sorunları olan öz oğlu çıktı.

:'( :'( :'(
Evet yazarında dediği gibi bunların hepsi maneviyat eksikliği olsa gerek sen çocuğuna islami terbiye vermezsen o çocuktada Allah korkusu olmazsa olacağı bu ALLAH AFFETSİN YAZIKKKK

sen çocuğuna islami terbiye vermezsen o çocuktada Allah korkusu olmazsa olacağı bu ALLAH AFFETSİN YAZIKKKK

Bende katılıyorum, bütün bu cinayetlerin sebebi inanç eksikliği...
Eğer ebeveynler gerekli ilmi, bilinci, terbiyeyi vs... vs... vermiş olsaydılar eminim bu tür vakalar en aza indirgenecekti...
Bu durumda en büyük görev ebeveynlere düşüyor.
İnşallah bundan sonra bu tür vakalarla birdaha karşılaşmayız....

RABBİM korusun bunları ne izlemeye ne de okumaya içim kaldırmıyor.. :'(
RABBİM herkese hayırlı evlad ve imanlı bir yaşam sürmeyi nasip etsin inş.


RABBİM korusun bunları ne izlemeye ne de okumaya içim kaldırmıyor.. :'(
RABBİM herkese hayırlı evlad ve imanlı bir yaşam sürmeyi nasip etsin inş.


AMİNNN...

>:( >:( >:( bazı tv kanalları boyle haberlerı verıyo ardından hemen bı dındar genc haberı verılıyo.resmen aynı kefeye koyuyolar ya..bu aksam bı kanalda ızledım adana fatıh terım lısesının catısında gencler namaz kılıyo vay efendım gencler gerıcılerın yobazların agına taklımıslarmıs..tövbeeee....hem dındar olmasınlar namaz kılmasınlar..KILMAYINCA BOSLUGA DUSMESINLER ARAYIS ICINDE OLMASINLAR...nasıl egıteceksınız pekı?..ne bıcım dusunceler var..ASIL SIZ YOBAZSINIZ!!!!!YAZIK!!FATİHİN YAVUZUN MEHMET AKİFİN TORUNUYUZ DIYOSUNUZ BIDE..

yaşa huri kardeşim ne güzelde yorumlamışınız :)

size ve değerli yorumlarıyla katkıda bulunan diğer

kardeşlerime teşekkürler ;)


Güncel Haberler

MollaCami.Com