Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Abisiyle aynı yerde şehit düştü

Çukurca’da teröristlerin mayın tuzağında şehit düşen Jandarma Komando Okur’un abisinin de aynı yerde şehit olduğu ortaya çıktı. Şehidin abisi, 16 yıl önce yine mayıs ayında Çukurca’da teröristlerle mücadele sırasında şehit düşmüştü

Dün sabah saatlerinde Irak sınır bölgesindeki Hakkari’nin Kavuşak Köyü kırsalında teröristler tarafından daha önce döşendiği belirtilen bir mayın, askerlerin arazide arama ve tarama faaliyetleri sırasında patladı. Olayda Jandarma Komando Ömer Okur şehit olurken, 2 asker de hafif şekilde yaralandı.

EN ACI TESADÜF YAŞANDI

Ömer Okur’un abisi Mücahit Okur’un da bundan 16 yıl önce yine mayıs ayında Çukurca’da teröristlerle mücadele sırasında şehit düştüğü öğrenildi. Kocaeli’nin Gebze İlçesi İstasyon Mahallesi 1405 Sokak Eriş Sitesi’nde üvey kardeşleri ile birlikte yaşayan Ömer Okur, 1987/3 tertip olarak vatani görevini yapmak üzere Hakkari’nin Çukurca İlçesi’ne gitti. Üzümlü Karakolu’nda jandarma komando olarak görev yapan Ömer Okur, terör örgütüne yönelik sürdürülen operasyon esnasında mayına basarak şehit düştü.

YILLAR ÖNCE PKK’YLA ÇATIŞTI

Ömer Okur’un abisi Mücahit Okur’un da bundan 16 yıl önce yine mayıs ayında Çukurca’da teröristlerle mücadele sırasında şehit düştüğü öğrenildi. AKP Gebze İlçe Başkanı Mehmet Ali Okur’un amcasının üvey oğlu olan Ömer Okur’un ailesi Tokat’ta yaşadığı için cenazenin Tokat’ta toprağa verileceği bildirildi. Okur’un Gebze’de yaşayan üvey kardeşlerinin de Tokat’a gittiği öğrenildi.


Güncel Haberler

MollaCami.Com