Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Tuhaf icat-katlanabilen bisikletler

Delta Bisiklet'in Türkiye satıcısı olduğu Cannondale markasını hemen hemen hepimiz biliyoruz. Lefty modelleri ile göz kamaştıran Cannondale yeni piyasaya sürmeyi tasarladığı katlanır bisikleti ile Eurobike fuarında oldukça ilgi çekmiş bulunuyor. Aynakol bölümü tamamen kapalı olması dişlilerin pantalonu kirletmesini ve pantalona takılmasını önlüyor. Hafif, dayanıklı ve her koşulda kullanılabilecek bir katlanır bisiklet kulağa hoş geliyor öyle değil mi?





Tasarımcı Josef Cadek dairesel bir yapıya sahip olan katlanabilir bir bisiklet tasarladı. bisiklet katlandığında yer sorununu önemli derecede azaltıyor.




{mosgoogle none}Mariner katlanır bisiklet. 16x1.75" hafif alüminyum jantlar, arka süspansiyon, kaliper frenler. Sadece 10 saniyede katlanır. Katlandığında ölçüler: 77x58x28 cm. 12 kg.


Küçük pakette, büyük binişe sahip olabilirsin.
60 saniyede tamamen kurulur ve tekrar 60 saniyede,toparlanır.
boyutları 96 x 60 x 70 cm dir.
Sert alüminyum çerçeveler çift güvenlik için tümleşik güvenlikli,ve menteşelerin sağlamlığından dolayı rahat katlama olanagı sağlıyor.

teşekkürler emeğine sağlık..çok güzel bu bisiklet ya ;)

bisiklet kullananlara güzel bir haber sayılır
ilk bisiklet baya tutaca benziyor..
eline sağlık zambak kardeşim..

;) sağolun kardeşlerim..bu vesıle ıle bızde yenı ıcatlardan haberdar olup eskılerın tarıhcelerını öğrenmiş oluyoruz..gerçekten ilgi alanı olabilecek bir alan..yorumlar için teş.ler okuyan gözlerinize sağlık :)


teşekkürler emeğine sağlık..çok güzel bu bisiklet ya ;)

;) ;) ;) ;)bu ne kibar bisiklet böyle... ;) ;) ;) ;)

:) :) ilginiz için teşekkurler

Tesekkürler..

paylaşım için teşekkürler zambak kardeşim

ilginize ben teşekkur ederım kardeşlerım


Ilginc ve Farkli icatlar

MollaCami.Com