Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


öLümü hiç düşLedin mi güLüm



Seyre Daldın Mı Bir Gülü Sabahtan Başlayış, Akşama Varıncaya Kadar….Onda Ne Gördün, Onda Ne Buldun….Bilinmezlerle Yoğrulup Doldu Mu İçin, Neden Susuyor Ve Konuşmuyordun…..
Seyre Daldın Mı Güneşin Doğarak Gülümseyişini Ve Akşama Çekerken Seni Bırakıp Tükendiğini... Onda Ne Görmeliydin Ve Neyi Düşünmeliydin, Bilmem Anlatabildim Mi….Ya Da En Kısacası Doğuşunu Ve Ölüşünü Düşün Bir İnsanın……

Ölümü Düşlemedin Mi Hiç, Korkuya Çekildiğinde Yüreğin……Gözlerin Bir Boşluğu Sardı Mı Söyle….Soldu Mu Güneş Gibi Açan Gözlerin, Gözyaşlarınla Selamladın Mı Ölümü Hiç…..Soluksuz Kaldı Mı Hiç Nefesin, Kaldın Mı Hiç Tek Başına Bir Mezarın Başında, Yada Daha Yeni Can Vermiş Ölü Bir Bedenin Başında Ağladın Mı Hiç Söylesene Bana….

Ölümü Düşledin Mi Hiç, Fani Olan Şu Hayatın Akışında, Ne Zaman Aklına Takılı Kaldı Ki Ölüm…. Ölümü Yazmak Zor Sana, Kelimelerin Oldu Kördüğüm…. Ölümü Yaşamayan Anlatamaz Ki Gülüm, Anlatamazsın İnan Bana Üzgünüm…..Ölümü Gel Sende Birde Benden Dinle Ve Düşün…..

Ölüm, Ölmeden Ölmeyi Anlamaktır Gülüm….Solgun Kalmış Bir Gülün Boynunu Büküşü, Çiçeklerin Yapraklarını Tek Tek Döküşü, Azrailin Ruhumuzu İçimizden Söküşü, Hepsi Birer Ölümdür Gülüm….Ölmeden Ölmeyi Anlamak Gerek Gülüm….

Ölüm, Kimsenin Seni Aramaması, Kimsenin Sana Dokunamaması, Kimsenin Seni Bulamaması Ve Görememesidir…... Ölüm, Hayatın Giriş Ve Gelişmesinin Sonuca Bağlandığı Andır Be Gülüm……Ölüm, Dalından Koparılmış Bir Güldür, Ölüm Sulanmayan Ve Islanmayan Toprakların Zamansız Tükenişi Çoraklaşarak Çöl Olması Değilmidir.

Ölüm, Tüm Acılarından, Dertlerinden, Sevgi Ve Aşklarından Kurtulmak Değilmidir. Ölüm Sevdiklerini Kaybetmektir Be Gülüm…..Ölüm Sensizliktir Gülüm…Ölüm Bensizliktir…..Ölüm Ölmeden Ölmeyi Anlayabilmektir….Ölümü Düşle Sende Benim Gibi Her Zaman Gülüm….Ölüm Sonsuzluğa Açılan Ve Bizi Tüm Rüyalarımızdan Uyandıran Kapıdır..
kimisi için hüsran, kimine de bayramdır gülüm...

rica ederim..gözLerinize sağLık..

Bayramımız olur inşallah. Emeğine sağlık...

amin...amin...amin...
gözLerine sağLık...

idrakinde oluruz inşAllah...Allah razı olsun güzel bir yazı ;)

RABBim hayırlı hatimeler nasip eylesin bizlere...



amin..amin..amin..

gözLerinize sağLık..


Edebiyat

MollaCami.Com