Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Kur’ân öğrencilerinden huzurevine ziyaret





Nevşehir’de Kur’ân kursu öğrencileri, Ramazan ayı dolayısıyla Kapadokya Özel Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi’nde kalan yaşlılarla bir araya geldi.

Ziyarette öğrenciler ve huzurevi sakinleri duygusal anlar yaşadı. Vaize Gülşen Yeni ve beraberindeki Kıratlı Hoca Kur’ân kursu öğrencileri, Ragıp Üner Mahallesi’nde bulunan Kapadokya Özel Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi’ni ziyaret etti. Yaşlılara ikramda bulunarak onlarla sohbet eden kurs öğrencileri ve huzurevi sakinleri zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Sohbet esnasında Kur’ân kursu öğrencileri ilâhi de söyledi.

Vaize Gülşen Yeni, ziyarette yaptığı konuşmada, “Burada kalan insanlarımız, toplumun bizlere birer emanetidir. Bu emanete sahip çıkmak bizim görevimizdir. Aslında yaşlılarımız, bir gün değil her gün hatırlanmalıdır. Zira bu insanlarımız kültürel mirasımızın taşıyıcısı ve bu mirasın gelecek nesillere aktarılması görevini üstlenenlerdir. Bu değerlerimize hizmet etmek inancımızın ve kardeşliğimizin bir gereğidir. Unutmayalım ki, bizler de bir gün yaşlanacağız.

Yaşlandığımızda bize hizmet edilmesini ve bize saygı gösterilmesini istiyorsak, bizler de bugünün yaşlılarına hizmet etmeliyiz” dedi. Huzurevi çalışanları ise organizasyonu düzenledikleri için İl Müftülüğü’ne, Vaize Gülşen Yeni’ye ve Kur’ân kursu öğrencilerine teşekkür etti ve hizmetlerinin devamını diledi.


Yeni Asya Gazetesi


Yerel Haberler

MollaCami.Com