Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Kur'an kursu öğrencilerinden tiyatro gösterisi




Sivas’ın Suşehri ilçesinde, Kur’an Kursu öğrencilerinin tiyatro gösterisi yoğun ilgi gördü.


Çataloluk Beldesi Kız Kur’an Kursu öğrencileri tarafından ‘Kur’an’ın Gölgesinde Hazreti Peygamber’ adlı tiyatro oyunu sergilendi. Çataloluk Belde Cami İmam Hatibi Murat Güleç tarafından hazırlanan oyunun çalışmalarının yaklaşık iki aydır devam ettiğini söyleyen İlçe Müftüsü Bekir Civriz, sosyal aktivite açısından Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde başarılı etkinlikler düzenlediklerini ifade etti.


Geçen hafta cami imamlarının rol aldığı tiyatro gösteriminden sonra, şimdi ise Kur’an kursu öğrencilerinin sergilediği tiyatro oyununun ilgi gördüğünü belirten Civriz, “Amacımız, İlçe Müftülüğü olarak sosyal aktiviteleri genişletmek ve halkımıza sunmaktır.


Bunu da başardığımıza inanıyorum. ‘Kur’an’ın Gölgesinde Hazreti Peygamber’ adlı tiyatro oyunumuzda sadece kız öğrencilerimizin rol aldığı gibi, oyuncu olarak Çataloluk Cami İmam Hatibi Murat Güleç’in eşi de rol almıştır. Tiyatroda görev alanları kutluyorum.” dedi.


Suşehri Hazreti Ebubekir Cami Konferans Salonu’nda gösterim yapılan tiyatro oyununu, Çataloluk Belde Belediye Başkanı Ercan Güleç de izledi.


haber7


Yerel Haberler

MollaCami.Com