Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Facebook'tan 'özel mesaj' itirafı

Facebook sonunda itiraf etti, kullanıcıların özel mesajlarını izlediğini kabul etti.

Facebook'un güvenlik şefi Joe Sullivan, yaptığı açıklamada kullanıcıların yazışmalarını okuduğunu; ancak okumaktaki amaçlarının pedofilleri tespit etmek olduğunu söyledi.

Facebook, yeni teknolojileri kullanarak pedofilleri engellemeye çalışan çok sayıdaki firmadan biri. Bu tür çalışmalar genellikle, uygunsuz dil ve kişisel veri paylaşımının otomatik olarak taranmasıyla başlıyor. Mahküm edilmiş pedofillerin internet sohbetleri yazılıma yüklenerek uygunsuz konuşmaların tespit edilmesi sağlanıyor.

Reuters haber ajansında yer alan bir habere göre, Facebook'un güvenlik şefi Joe Sullivan, söz konusu sohbetlerin sadece program alarm verdiğinde okunduğunu söylüyor. Sullivan, sosyal paylaşım sitesinin suçsuz kullanıcıları mağdur etmek istemediğini de sözlerine ekliyor. Ancak bu durum bir başka konuyu da gündeme getiriyor: Facebook böylece resmi ağızdan sohbetleri okuduğuna da teyit etmiş oluyor.


Aktifhaber

Facebook yoluyla tüm dünya yakından takip ediliyor siyonistler tarafından. Pedofili işin bahanesi. İşlerine gelen sayfaları kapatıyorlar, işine gelmeyeni görmezden geliyorlar. Ben İslam'a peygambere en galiz hakaretleri yapan bir sayfa biliyorum. Bu sayfayı fark edip şikayet ettiğimizde ve etrafımızdaki herkesi uyarıp şikayet ettirdiğimizde 500 kişilik bir beğenisi vardı. Daha 2-3 hafta öncesinden bahsediyorum. Geçen hafta baktığımda beğenisi 3000'in üzerinde ve hala aynen devam.
Ama siyonistlerin aleyhinde faaliyet yapanlara her türlü engel anında çıkarılıyor. Bizzat şahit oldum bir başka sayfada. Çıplak resim koysa sorun yok. Ama İslam düşmanlarını ifşa edip onların aleyhinde yayın yapılıyorsa hemen engeller çıkarılıyor.
Facebook gizli örgütler için tam bir istihbarat ağı haline geldi. Hem de herkes bilgilerini kendi eliyle kendisi veriyor. Hiç yorulmadan hakkınızdaki her bilgiye ulaşabiliyorlar.
Eğer illaki Facebook kullanacaksanız, benim tavsiyem müstear isimle kullanın. En fazla İP'nize ulaşırlar. Ve eğer Facebook'ta özelde ve açıkta utanacak bir şey yapmıyorsanız İP'nize ulaşmalarını umursamazsınız.

insanları izlemenin yolarından sadece biri fece..cep telefonu olmayan varmı...elektronik alet evinde olmayan varmı...yok gibi.öyle ise biz bu teknolojik imkanları..en meşru şekilde kullanmaya bakalım..yosa sır diye pek bir şey kalmadı,aciane

izlemeler son hızla devam..

ya beni psikoza goturen bir suru sey... izleniyorum :) hahaha


Güncel Haberler

MollaCami.Com