Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Ankara’da uçak krizi büyüyor




Askerî uçağımızın düşmesi veya düşürülmesi konusunda Genelkurmay ve hükümetten yapılan açıklamalardaki çelişkiler kafaları iyice karıştırırken, özellikle “Hava Kuvvetleri ve Genelkurmay′ın gerek kendi iç işleyişlerindeki bilgi akışında, gerekse hükümetin bilgilendirilmesinde kopukluklar veya bilgi gizlemeler mi söz konusu?” suali gündeme geldi.


UÇAĞIN GİZLİ VEYA AÇIK GÖREVİ NEYDİ?

Ankara′da ilgili kurum temsilcilerinin iştirakiyle yapılan toplantılarda “Uçak düştü mü, düşürüldü mü? Gizli veya açık görevi neydi? Keşif uçağımızı neden F 16′lar korumuyordu?” gibi soruların cevapları aranırken, bu bağlamda komuta kontrol mekanizmasının da sorgulandığı ve konunun ayrı bir gündem olarak YAŞ toplantısına gelebileceği belirtiliyor.

bu uçaklar İsraile Modernize edildiler ve Yazılım yüklendiler ...İsrail bizim isterse her uçağımızı böyle belli olmayacak şekilde DÜŞÜRÜR isterse. ve bunun VEBALİ DE Hava Kuvvetleri Komutanlığındadır . Çünkü onlar gönderdiler bu Uçakları Modernize , Bakım ve Tamiri için... 28 ŞUBATIN Darbeci GENERALLERİ yaptıklarınız ve sebeb olduklarınızla Öğünün...
ORDU Generallere bırakılamıyacak kadar ÖNEMLİDİR.


Güncel Haberler

MollaCami.Com