Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Kadın Özgürlükleri Konusunda Tebrik

Kadın Özgürlükleri Konusunda Tebrik
KADIN hakları, özgürlükleri ve haysiyeti konusunda laik ve çağdaş sistemi tebrik ediyorum. Bu haklar ve hürriyetler çerçevesinde:

1. Üzerinde TC başlığı bulunan resmî vesikalarla bazı kadınlar güven içinde rahatça fahişelik yapabilmek hürriyetine sahip olmuşlardır. Bu ne büyük bir hürriyettir!..

2. Bu yasal fuhuştan devlet KDV ve gelir vergisi alarak, bunları bütçesine koyarak faydalanmaktadır.

3. Yakın tarihimizde genelevler imparatoriçesi Madam Matild Manokyan'a resmî törenlerle vergi rekortmenliği ödülü verilmiş, bu törenlerde önemli devlet erkanı da bulunmuştur. Bu ne büyük bir özgürlük ve toleranstır!

4. Yasal genelevlerde sermaye olarak çalışan kadınların sosyal hakları garanti altına alınmıştır. Sosyal adalet!

5. TC vesikalı sermayelerin huzur, özgürlük ve güven içinde fuhuş hizmeti verebilmeleri için devlet yasal genelevlerin kapılarında resmî sivil polisler bekletmektedir.

6. Gerici teokratik düzende Müslüman kadınlara böyle özgürlükler verilmezdi.

7. Yüzde yüz yasal, güvenli, TC vesikalı, KDV'li, gelir vergili kadın satışına ve fuhuş ticaretine paralel olarak, resmîsinin belki de bin misli yarı gizli fuhuşla da kadın özgürlüğü sınırları alabildiğine genişletilmiş ve engin hale getirilmiştir.

8. Bursa Emniyet Müdürü'nün medyada çıkan beyanatına göre bahar ve yaz mevsiminde Kültür Parkı'ndaki her çalının altında fütursuzca sevişen çiftler ülkemizdeki özgürlüklerin ne kadar geniş olduğunu lisan-ı hal ile insanlığa ilan etmektedir.

9. Çağdaş kesim bu durumdan çok memnun ve râzıdır ki, hiçbir itirazda bulunmamaktadır.

Yaşasın kadın özgürlükleri, hakları, haysiyeti!..


Mehmet Şevket Eygi
araştırmacı yazar

"Özgürlüğün" ileride ulaştığı son nokta ne olacak? Esas onu merak ediyorum ben.


Mehmet Şevket Eygi

MollaCami.Com