Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Cübbeli'nin annesine gönderdiği mektup




Cübbeli Ahmet Hoca'nın, dün toprağa verilen annesi Rabia Ünlü'ye cezaevinden yazdığı

Cübbeli Ahmet Hoca'nın (Ahmet Mahmut Ünlü) Metris'ten annesi merhum Rabia Ünlü'ye gönderdiği son mektup Milli Gazete'de yayınlandı.

Mektubunda annesine yakında çıkacağını söyleyen Cübbeli Ahmet Hoca, "Hayırlı ve ibadetli uzun ömürle Rabbim seni başımızdan eksik etmesin İlk olarak seni ziyarete geleceğim." diyor.

OĞLUNUN YARGILANMASINA ÜZÜLDÜ

Geçtiğimiz Nisan ayında oğlunun tutuklu yargılanmasına üzülen Rabia Ünlü, behçet, şeker ve yüksek tansiyon hastalıkları tedavisi için önce Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sonra da Universal Çamlıca Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

"İNŞALLAH YAKINDA ÇIKARIM"

Cübbeli Ahmet Hoca'nın da çok düşkün olduğu annesine Metris'ten gönderdiği mektupta şu ifadeler yer alıyor: "Kıymetli anneciğim. Ellerinden ve ayaklarından öperim. Sana çok dua ediyorum. İnşaallah namazlarını ve zikirlerini yapacak güç bulacaksın. Dualarını eksik etme, ben inşaallah yakında çıkarım. İlk olarak seni ziyarete geleceğim. Nedime'ye, Zeynep'e ve teyzeme selam söyle. Hayırlı ve ibadetli uzun ömürle Rabbim seni başımızdan eksik etmesin. Âmin."

İşte o mektup;



Yorumsuz... bir tebessüm yeter : ))

Cübbeli Ahmet ve Cezaevi Mektupları
13.Mektup(26-Nisan-2012)

Ziyaretime gelen keşfi açık olan bir hoca hanım geçende : Ben efendi hazretlerinin arkasında daima bir Melek durduğunu ve o ne söylüyorsa efendi hazretlerinin de onun söylediğini görüyordum, sonra bu durumu efendi hazretlerine aktırdım ve Efendim Bu hal Peygamberlere mahsus değilmi ? diye sordum. Efendi hazretleri bana Ben Rasulullahın kamil varisiyim buyurdu diye anlatınca çok etkilendim...

Arifan Dergisi - Temmuz Sayısı

Bagdat gibi diyar,
ana gibi yar olmaz....

Allah c.c. mekanini cennet etsin.
Cübbeli hocayada sabirlar versin....ins. yakinda alninin akiyla cikar.

.. arkasında daima bir Melek durduğunu ..


Bunun adına da nano tekonoloji diyorlar...

gözle göremezsin ama vardır, her yerde nano teknolojisi ile üretilmiş yazar ama bazıları dolandırıcıdır..

işte böyle..

bazen tebessüm edersin, bazen gözyaşını tutamazsın

bir de tayy-i mekan teknolojisi var gerçi bilimsel olarak henüz keşfedilmiş değil ama bizim sofiler icat etmiş işte

sadece bu mu? hayır daha başka sufilere has nano teknojileri de var gözle görülmüyor ama var işte, mesela; keşf-i zamair veya keşf ma fil-kulub yani karşındakinin kalbinden geçenleri bilme bir nevi telapati, gaybten haber verme vs. gibi bir de görünenler var ama öyle herkes göremiyor ihvan olman gerekiyor, su üzerinde yürüme, uçma, kaçma, kolonlanma vs gibi.

bazen fazla tebessümlere gözyaşı da karışır.

kalp yoluyla bazi seyleri bilmeye sahit oldum ... o yuzden gulemeyecegim

Manevi cephesine vakıf değilim. Seveni ve takipçisi de değilim. Ama iftiraya uğradığı konusuna inanıyorum. Adnancılar ya da diyalogcular. Birileri susturmak istedi.

bir de tayy-i mekan teknolojisi


genel de bilim kurgu filmlerinde izlersiniz ve adına ışınlama denir.. izlerken büyük bir keyifle izlenir.. gerçekte olabileceğini ise asla inanamazsın. düşünsenize parmak kadar kalınlıgında 140 ekran tv olacak deseler yıllar önce dedeniz sizi uzaylı gibi bakar..

bir iphonu elimize alırız her haltı yapar.. km uzaktaki ile kameralı görürştürür. internette tur attır. vs. vs. vs. şu an IPhone dediğimizde ZANK diye algılayabiliyorsun çünkü şahitsin.. ha bunu sen fatih sultan mehmed'in döneminde bir köylüye anlatsan seni hangi gözle bakar..

Eğer biraz bilimsel konulara merakınız varsa çılgın projelerle dolup taşıyor bilim dünyası.. zaman makinası gibi.. vs. vs.

Tayyi mekan teknolojisi nasıl birşeydir bilemeyiz. Lakin kuranı kerimde bizlere mucize olarak anlatılan bir çok şeyi bugün kü teknolojik imkanlarla ve gelecekteki teknolojik gelişmelerle gerçekleştirebileceklerine şahit olmaktayız.



keşf-i zamair veya keşf ma fil-kulub yani ...


hiç bir şey yok olmuyor. herşey kayıt altında. sen elindeki flash belleği doğru yerine sokarsan şifresini biliyorsan içinde ne var ne yok bir bir görebilirsin. Lakin sen elindeki flash belleğine bön bön bakıpta bunun içinde hiç birşey yoktur uşağun.. bunu okiyler diyenler bizi kandirir dersen de sadece kendini kandırırsın

Bugün psikoloji alanında beden dili, yüz dili, karakter analizi vs. vs. yüzlerce şey var. elektro manyatik dalgalarla vs. yöntemlerle insanların düşünce gücünü etkilyebiliyorlar. Hatta saddamın askerlerinin hiç savaşmadan teslim olmasına da böyle bir silahın kullanılarak yapıldıgını vurguluyorlar.. vs vs vs

elin gevuru çalışıyor. Nasıl mekanik ve elektronik kayıtlar söz konusu ise biyolojik kayıtlar da var. mevcut bilim bu biyolojik kayıtları da okumaya çaalışmakta..

Kimisi bu bilimsel verilere sahiptir.. kimisi de varmış gibi blöf yapar. Kimisi manevi olgunluga ulaşmıştır.. kimisi de ulaşmış gibi yapar.

biz viyana kapılarına kadar elimizi kolumuzu sallayrak varmadık...

biz bütün dünya üzerimize çullanmışken çanakkaleden vs. vs. sadece bileğimizin gücü ile çıkmadık..

* * *

bir de uçamayan ama uçurulan şeyherin varlığını da unutmamak lazım.


Güncel Haberler

MollaCami.Com