Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


şehitler dualarla



Önceki gün Tunceli kırsalında teröristlerle yaşanan çatışmada şehit olan 1’i astsubay 3 asker için Elazığ’da tören düzenlendi. Cenazeleri 8. Kolordu Komutanlığına getirilen şehit askerlerin özgeçmişleri okundu ve dua edildi.


Törenin ardından şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Yıldırım Akbulut′un cenazesi İzmir′e, Jandarma Komando Onbaşı Mehmet Coşkun Kılıç′ın cenazesi Ankara′ya ve Jandarma Komanda Er İlhan Zerender′in cenazesi Hakkari′ye gönderilerek, kılınan namazların ardından dualarla toprağa verildi.

Şehitler duâlarla

TUNCELİ kırsalında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan 1’i astsubay 3 asker için Elazığ’da tören düzenlendi. Elazığ Asker Hastanesi’nden ambulansla alınan, astsubay kıdemli çavuş Yıldırım Akbulut, jandarma komando onbaşı Mehmet Coşkun Kılıç ve jandarma komanda er İlhan Zerender’in cenazeleri, 8. Kolordu Komutanlığı’na getirilerek katafalka konuldu.


Şehit askerlerin öz geçmişleri okundu, dua edildi. Törene, Elazığ Valisi Muammer Erol, Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen, AKP Elazığ Milletvekilleri Zülfü Demirbağ, Şuay Alpay, Sermin Balık, Tunceli Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Harun Ocaklı ile askerî ve sivil yetkililer katıldı. Törenin ardından şehit astsubay kıdemli çavuş Yıldırım Akbulut’un cenazesi İzmir’e, jandarma komando onbaşı Mehmet Coşkun Kılıç’ın cenazesi Ankara’ya ve jandarma komanda er İlhan Zerender’in cenazesi Hakkâri’ye askerî uçaklarla gönderildi.

Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır versin.

Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır versin. İnşaallah

Aminnn...


Güncel Haberler

MollaCami.Com