Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Memurun zam pazarlığı yarın başlıyor!

Memurlar ve hükümet arasında zam pazarlığı yarın başlıyor. Bakan Faruk Çelik'in başkanlık yapacağı heyet sendikalarla masaya oturacak.


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda pazartesi günü saat 10.00'da başlaması planlanan toplu sözleşme görüşmesinde, kamu görevlilerine uygulanacak katsayı ve göstergeler, aylık ve ücretler, her türlü zam ve tazminatlar, ek ödeme, toplu sözleşme ikramiyesi, fazla çalışma ücreti, harcırah, ikramiye, doğum ve aile yardımı ödenekleri, cenaze giderleri, yiyecek ve giyecek yardımları ile diğer mali ve sosyal haklar belirlenecek.


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in başkanlık yapacağı Kamu İşveren Heyeti'nde, İçişleri Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, Hazine Müsteşarlığı ve Devlet Personel Başkanlığı temsilcileri yer alacak. Memur -Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu'nun başkanlık edeceği kamu görevlileri sendikaları heyetinde ise Memur-Sen'den 9, Türkiye Kamu-Sen'den 4 ve KESK'ten 2 üye yer alacak.

Samanyolu Haber


Güncel Haberler

MollaCami.Com