Bölümler | Kategoriler | Konular | Üye Girişi | İletişim


Cahiliye Devri Babaları Gibi Öldürdü!

9 aylık hamileliği boyunca eşine erkek bebek baskısı yapan baba, kızı olduğu haberini alınca çılgına döndü. Annenin kocasının elinden zor aldığı bebeği hastanede can verdi.

Hindistan'da kız olduğu için babası tarafından vahşice dövülen 3 aylık Afreen Bebek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Bangalor’da meydana gelen olayda araba boyacısı baba karısına 9 aylık hamileliği boyunca erkek çocuk konusunda baskı yaptı. Bebek dünyaya geldiğinde babaya kızı olduğu haberi verildi. Bu haberle çılgına dönen baba hem annenin hem de bebeğin hayatını cehenneme çevirdi.

Kızının doğar doğmaz eşinin işkencelerine maruz kaldığını ancak korkusundan sesini çıkaramadığını söyleyen anne, son olayda kocasının elinden zor aldığı bebeğini hastaneye yetiştirdi.



Kafatasında çatlak ve iç kanaması teşhisi konulan 3 aylık talihsiz yavru, ölümle ancak 3 gün mücadele edebildi. Baba cinayetten yargılanacak.


haber 7

tam psikoloji bozar bu haber ha aisegul kardesim :(

Bu nasıl bir zihniyet. Hakkaten cahiliye dönemini geri getirmiş. Bu gibilerin evlenmesine bile izin verilmemeli de yapacak bişey yok. Allah'ın takdirine karışılmaz.


Zulmün Vesikaları

MollaCami.Com